Zelfklevende whiteboardfolie bestellen bij Nistar

Wilt u de mogelijkheid hebben om heel eenvoudig aantekeningen te kunnen maken tijdens een belangrijke vergadering? Dan heeft Nistar dé oplossing, namelijk zelfklevende whiteboardfolie. Dit is folie die dezelfde werking heeft als een normaal whiteboard. Het enige verschil is dat u niet vastzit aan een standaardformaat, maar u zelf een ondergrond kunt uitkiezen waar de zelfklevende whiteboardfolie op bevestigd wordt. Benieuwd wat de voordelen zijn van zelfklevende whiteboardfolie, hoe het bevestigd wordt en hoe u er het beste mee kunt werken? Lees dan verder.

Wat zijn de voordelen van zelfklevende whiteboardfolie?

Zelfklevende whiteboardfolie is flexibel en aan te brengen op vrijwel alle ondergronden. Dit betekent dat u niet meer afhankelijk bent van de standaardmaat van een whiteboard en deze ook niet steeds hoeft te verplaatsen. U kunt heel gemakkelijk aantekeningen maken en deze ook weer eenvoudig wissen. Daarnaast geeft de folie een professionele uitstraling en is eventueel beschikbaar in vrijwel alle kleuren. Dit maakt dat het uitermate geschikt is voor in een kantoor. De vergaderruimtes kunnen worden voorzien van folie die past bij de uitstraling. Hebben de vergaderruimtes in uw kantoorpand bijvoorbeeld veel ramen? Geen probleem. Nistar heeft transparante whiteboardfolie die op uw raam geplaatst kan worden. Hierdoor kunt u én door het raam heen kijken én tegelijkertijd aantekeningen maken. Ideaal!

Neem eens een kijkje bij onze projecten

Zelfklevende whiteboardfolie Zelfklevende whiteboardfolie

Hoe wordt whiteboardfolie bevestigd?

Nistar beschikt over een heel team van professionals rondom het plaatsen van whiteboardfolie. Zelfklevende whiteboardfolie plakt al van zichzelf en is erg flexibel. Hierdoor kan het op iedere gladde, vetvrije en niet zuigende ondergrond geplaatst worden. Heeft u ondergronden die niet glad zijn of een zuigende werking hebben, dan wordt er een aluminiumpaneel tussen de ondergrond en de whiteboardfolie geplaatst. Het paneel wordt daarbij bevestigd aan de ondergrond waar de folie overheen wordt geplaatst. Dit zorgt ervoor dat de folie goed hecht en optimaal te gebruiken is. Nistar plaatst de folie waardoor u hier geen omkijken naar heeft. Op voorhand bespreken we de wensen, bekijken we de ondergronden en bestellen we de producten.

Hoe werk u met zelfklevende whiteboardfolie?

Het is belangrijk dat u met de juiste producten werkt op whiteboardfolie. Er zijn speciale stiften die geschikt zijn om mee te werken, de zogenoemde whiteboard markers. Met een speciale droge borstel verwijdert u de stift heel gemakkelijk van het folie. Gebruikt u een watervaste stift dan gaat dat niet zo makkelijk. De stift hecht zich helemaal aan de folie, waardoor er vlekken ontstaan die er niet meer vanaf gaan. Zorg er daarom altijd voor dat de juiste stiften worden gebruikt.

Heeft u nog vragen of bent u naar aanleiding van bovenstaand verhaal helemaal overtuigd? Dan kunt u altijd contact opnemen via +31 (0)229 273 741 of stuur een e-mail naar info@nistar.nl.

Plan hier een afspraak in