Zelfklevende whiteboardfolie kopen

Heeft u een whiteboard, maar vindt u deze te klein, niet handig of niet mooi? En wilt u graag zelflevende whiteboardfolie kopen? Kom dan naar Nistar. Wij verkopen zelfklevende whiteboardfolie in verschillende kleuren en formaten.

Waarom zou ik zelfklevende whiteboardfolie kopen?

Maakt u vaak aantekeningen tijdens een vergadering? Ligt daardoor uw hele bureau vol met papier? Of maakt u al gebruik van een whiteboard, maar vindt u deze aan de kleine kant? Dit kunnen allemaal redenen zijn om whiteboardfolie aan te schaffen. Met whiteboardfolie maakt u namelijk gemakkelijk aantekeningen, maar heeft u geen last van papierwerk op uw bureau. Daarnaast kunt u ook nog eens zelf de grootte van de whiteboardfolie bepalen. De folie is namelijk op elke ondergrond te bevestigen, waardoor u niet meer afhankelijk bent van een standaardformaat. Lees verder en kom achter nog meer voordelen.

Ik wil de hulp van Nistar inschakelen

Zelfklevende whiteboardfolie Zelfklevende whiteboardfolie

Wat zijn de voordelen?

Naast bovengenoemde redenen om whiteboardfolie aan te schaffen zijn er nog meer voordelen. Zo is de folie in verschillende kleuren te verkrijgen. Dit betekent dat de folie altijd goed past binnen het interieur. Wij hebben zelfs een transparante variant, waardoor uw ramen of glazen wanden worden omgetoverd tot een aantekeningenwand. Tot slot geeft de folie een professionele uitstraling. We hebben een matte en een glanzende variant. De folie is zo dun dat het niet opvalt. Ideaal voor op kantoor.

Zelfklevende whiteboardfolie kopen: hoe wordt het bevestigd?

De folie wordt rechtstreeks op de ondergrond bevestigd als dit mogelijk is. Voldoet een ondergrond niet aan de voorwaarden, vetvrij, niet zuigend en glad, dan wordt er een aluminiumpaneel tussen de folie en de ondergrond bevestigd. Op deze manier kan de folie overal worden bevestigd en hecht het goed. Zou u niet weten hoe u deze folie moet bevestigen? Geen zorgen. De specialisten van Nistar plaatsen de whiteboardfolie voor u.

Ben u overtuigd en wilt u zelfklevende whiteboardfolie kopen? Maak dan snel een afspraak met ons. We bespreken uw wensen en begeleiden het project van A tot Z. U kunt ons bereiken via +31 (0)229 273 741 of stuur een e-mail naar info@nistar.nl.

Neem contact met ons op.