Een Whiteboardwand laten plaatsen door Nistar

Whiteboardwand

Hoe fijn is het om direct aantekeningen te kunnen maken tijdens meeting en/of vergadering? Dat kan met een Nistar Whiteboardwand! Dit is een aluminiumpanelen wand waar Whiteboardfolie overheen is bevestigd. Op deze manier is een whiteboard nooit meer te klein en wordt het verplaatsen van een traditioneel bord ook overbodig. Benieuwd waarom een wand of muur bedekt met Whiteboardfolie van Nistar een groot succes is? Lees dan verder.

Wat is een Whiteboardwand?

Op een Whiteboardwand is het mogelijk om aantekeningen te maken en deze heel eenvoudig weer te wissen. Het is in principe een whiteboard, maar dan ter grootte van een gehele wand van bijvoorbeeld uw vergaderruimte. Zo voorkomt u dat er te weinig plek is om aantekeningen te maken en dat u een whiteboard moet verplaatsen. Ook kan de Whiteboardfolie worden aangebracht op ramen, kasten en zelfs tafels. In principe op elke gewenste ondergrond.

Waar is een Whiteboardwand ideaal?

Een Whiteboardwand is ideaal in kantoorpanden. U heeft namelijk meteen de gelegenheid om aantekeningen te maken wanneer u in een meeting zit of wanneer iemand bij u aan het bureau komt. Op deze manier ligt niet het hele bureau vol met post-its. Daarnaast past Whiteboardfolie goed binnen ieder kantoor. De folie is eventueel beschikbaar in verschillende kleuren en het heeft een strakke professionele uitstraling. Mocht het zijn dat u de folie niet wil zien zitten, dan biedt Nistar ook transparante Whiteboardfolie aan.

Neem contact met ons op.

Hoe wordt de folie bevestigd?

Whiteboardfolie kan op elke gewenste ondergrond bevestigd worden, mits deze glad, vetvrij en niet zuigend is. Voldoet een ondergrond hier niet aan, dan bevestigt Nistar tussen de Whiteboardfolie en de ondergrond een aluminiumpaneel. Deze zorgt ervoor dat de folie goed hecht en optimaal te gebruiken is. Nistar zorgt ervoor dat u totaal geen zorgen heeft over het plaatsen van Whiteboardfolie. Wij bespreken namelijk op voorhand wat uw wensen zijn, bestellen de producten, maken een afspraak en plaatsen de Whiteboardwand.

  • Funtionele whiteboard wanden
  • "Van Walraven" - Whiteboardenwand
  • Whiteboard folie


Hoe gebruik je een Whiteboardwand?

Het is heel belangrijk dat er op een whiteboard geschreven wordt met whiteboard markers. Het gebruik van watervaste stiften is dan ook echt niet toegestaan. Er worden vlekken gecreƫerd die u er niet meer vanaf krijgt. Daarnaast is er ook een speciale cleaner om de aantekeningen te wissen. Dit is een droge borstel specifiek ontworpen voor een whiteboard.

Contactgegevens Nistar

Bent u overtuigd en wilt u graag een Whiteboardwand? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)229 273 741 of stuur een e-mail naar info@nistar.nl.

Ik wil de hulp van Nistar inschakelen