Whiteboardfolie voor op glas

Whiteboardfolie voor op glas

Werkt u of bent u de eigenaar van een kantoorpand waarin veel vergaderruimtes zijn met glazen wanden? Dan heeft u vast al ondervonden dat u een staand bord moet hebben om aantekeningen op te kunnen maken. Wij hebben daar dé oplossing voor, namelijk whiteboardfolie voor op glas.

Waarom whiteboardfolie voor op glas?

Whiteboardfolie van Nistar heeft dezelfde werking als een klassiek whiteboard. U kunt erop schrijven, gemakkelijk de tekst weer verwijderen en eventueel, als de folie magnetisch is, er notities aan ophangen. Het voordeel van folie is dat het overal op gemonteerd kan worden. Denk hierbij aan een stalen kast, houten tafel, muur, maar ook op glas. Ideaal als er veel glazen wanden aanwezig zijn in het kantoorpand. Daarnaast bent u ook niet afhankelijk van een standaardformaat. U beslist hoe groot de whiteboardfolie op het glas wordt.

Whiteboardfolie op glas Whiteboardfolie op glas

Ik wil de hulp van Nistar inschakelen

Wat zijn de voordelen van whiteboardfolie?

Whiteboardfolie kent veel voordelen. Zo is de folie in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Dit houdt in dat de folie altijd past binnen het huidige interieur. Voor whiteboardfolie op glas hebben we ook een transparante variant. Hierdoor kunt u door het glas heen kijken en er tegelijkertijd aantekeningen op maken. Mocht u toch voor een kleurtje gaan dan geeft de folie een moderne uitstraling. Het is verkrijgbaar in een matte of glanzende variant. En door de dikte van de folie valt het niet op. Een standaard whiteboard is overbodig!

Nistar brengt de whiteboardfolie op glas bij u aan

U zult zich misschien afvragen of u deze whiteboardfolie zelf moet aanbrengen? Het antwoord is nee. Dat doet Nistar voor u. Zodra u interesse heeft bespreken we met u de wensen. We komen een kijkje nemen in de ruimte en geven u advies. We bestellen de juiste producten, waarna we de folie komen aanbrengen. Op glas wordt de folie rechtstreeks geplaatst. Op een muur of andere ondergrond kan het zijn dat er nog een plaat tussen wordt gezet. Een vereiste is namelijk dat de ondergrond vetvrij, glad en niet zuigend moet zijn.

Heeft u interesse? Plan dan een afspraak met ons in. U kunt ons bereiken via +31 (0)229 273 741 of stuur een e-mail naar info@nistar.nl.

Neem contact met ons op.