Whiteboardfolie vergaderruimte

Whiteboardfolie vergaderruimte

Heeft u op kantoor verschillende vergaderruimtes waar een whiteboard hangt? Dan is whiteboardfolie voor in een vergaderruimte waarschijnlijk ook een uitkomst voor u. Whiteboarfolie heeft dezelfde werking als een klassiek whiteboard, maar biedt nog meer voordelen.

Whiteboardfolie vergaderruimte: wat zijn de voordelen van whiteboard t.o.v. een whiteboard?

U kent het wel, u bent aantekeningen aan het maken en halverwege komt u erachter dat het bord te klein is of dat u te groot heeft geschreven. Wordt het uitvegen en opnieuw beginnen of het in een klein lettertype afmaken? Met de whiteboardfolie van Nistar heeft u dit probleem niet. De folie kan namelijk op elke gewenste ondergrond bevestigd worden, waardoor u niet vastzit aan een standaardformaat. Daarnaast heeft de folie een professionele uitstraling en is het in elke kleur te verkrijgen. Hierdoor is het ideaal voor in een vergaderruimte. De stijl van het kantoorpand kan namelijk intact blijven. De folie is namelijk zelfs in een transparantie optie te verkrijgen. Zo kunt u de glazen wanden in uw kantoor ook omtoveren tot een bord.

  • Whiteboardolfies wit glans
  • Whiteboardolfies wit glans
  • Whiteboardolfies wit glans

 

Ik wil Nistar beter leren kennen

Hoe wordt het gemonteerd?

Bent u naar aanleiding van bovenstaand verhaal al bang geworden dat u de handen uit de mouwen moet steken? Dan kunnen wij u geruststellen. Het bestellen van de juiste producten en het plaatsen van de whiteboardfolie wordt door Nistar gedaan. We verzorgen het project van A tot Z, waarbij we met vaste leveranciers werken. Ons personeel is goed opgeleid, waardoor ze goed weten hoe de folie geplaatst moet worden. De folie kan namelijk alleen op een ondergrond geplaatst worden die glad, vetvrij en niet zuigend is. Voldoet de ondergrond niet aan deze voorwaarden dan is dat geen enkel probleem. We plaatsen tussen de ondergrond en de whiteboardfolie een aluminium paneel, waardoor de folie goed hecht en optimaal te gebruiken is. Wilt u graag een magnetisch schrijfbord? Dan plaatsen we een ijzerhoudende folie onder de whiteboardfolie.

Gebruiksvoorwaarden whiteboardfolie vergaderruimte

De gebruikersvoorwaarden die gelden bij een whiteboard gelden ook bij de whiteboardfolie van Nistar. Zo zijn er speciale stiften, genaamd whiteboardmarkers, waarmee geschreven moet worden. Gebruikt u andere stiften dan zult u vlekken blijven zien. Voor het verwijderen is er ook een speciale borstel ontworpen. Het gebruik van allerlei schoonmaakmiddelen is namelijk ook niet goed voor de whiteboardfolie.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek waar we uw wensen bespreken. Bel naar +31 (0)229 273 741 of stuur een e-mail naar info@nistar.nl.

Neem contact met ons op.