Whiteboardfolie magnetisch aanschaffen

Heeft u in uw kantoor een whiteboard hangen waar uw medewerkers aantekeningen op kunnen maken? Dan is whiteboardfolie een uitkomst voor u. Het heeft namelijk dezelfde werking als een klassiek whiteboard, maar u bent niet meer afhankelijk van een standaardformaat. U bepaalt zelf op welke ondergrond de folie wordt geplaatst. Wilt u graag dat Nistar magnetische whiteboardfolie bij u bevestigt? Dat kan! Benieuwd wat de voordelen zijn van magnetische whiteboardfolie, hoe deze bevestigd wordt en op welke locatie de folie veel gebruikt wordt? Lees dan verder.

Whiteboardfolie magnetisch: wat zijn de voordelen?

Whiteboardfolie kan op elke ondergrond worden bevestigd. U kunt dus zelf het formaat van de folie bepalen. U bent niet afhankelijk van het standaardformaat van het klassieke whiteboard en u creëert meer schrijfoppervlakte. Daarnaast geeft de folie een professionele uitstraling en is deze eventueel in elke kleur te verkrijgen. Op deze manier behoudt u de stijl van het interieur en hangen er geen borden meer aan de muur. Doordat de folie magnetisch is kunt u het ook gebruiken als een soort prikbord, ideaal tijdens een meeting.

  • "ABN AMRO" - Whiteboard wand
  • "TNT" - Whiteboard panelen
  • "TNT" - Magnetische whiteboarden

Bekijk hier onze projecten

Whiteboardfolie magnetisch: hoe wordt het bevestigd?

Zoals hierboven al aangegeven is elke ondergrond geschikt om whiteboardfolie op te plaatsen. Hier zit wel een maar aan. De ondergrond dient namelijk vetvrij, glad en niet zuigend te zijn. Is dit niet het geval dan plaatst Nistar tussen de ondergrond en de folie een aluminiumpaneel. Op deze manier kan de folie op elke ondergrond worden bevestigd. Als u een magnetisch whiteboard wenst wordt er onder de whiteboardfolie nog een andere folie geplaatst die ijzerhoudend is. Door de ijzerhoudende deeltjes wordt het magnetisch en kunt u er verschillende objecten aan ophangen. Nistar zorgt ervoor dat u geen omkijken heeft naar het plaatsen van deze folie. We bespreken uw wensen, bestellen de juiste producten, maken een afspraak en we plaatsen de whiteboardfolie. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via +31 (0)229 273 741 of stuur een e-mail naar info@nistar.nl.

  • Whiteboardolfies wit glans
  • Whiteboardolfies wit glans
  • Whiteboardolfies wit glans


Waar wordt dit veel gebruikt?

Doordat de folie in verschillende kleuren te verkrijgen is en het op elke ondergrond te bevestigen is wordt de folie vaak toegepast in kantoren. Denk bijvoorbeeld aan een vergaderruimte. Dan is het ideaal als je direct aantekeningen kunt maken. De folie kunt u zelfs bevestigen op uw bureau, waardoor u meteen aantekeningen kunt maken als er mensen bij u aan het bureau staan. Ook de glazen wanden in het pand kunnen dienen als een kladblok. Nistar heeft transparante folie die op uw ramen kunnen worden bevestigd. Wenst u de folie in een ander soort pand dan is dat ook geen enkel probleem. We kijken graag naar de mogelijkheden.

Heeft u op basis van bovenstaande tekst nog vragen of heeft u interesse in whiteboardfolie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)229 273 741 of stuur een e-mail naar info@nistar.nl.

Neem contact met ons op.