Whiteboardfolie laten bevestigen door Nistar

Bent u geen klusjesman, maar wilt u wel graag whiteboardfolie laten bevestigen in uw kantoorruimte? Nistar helpt u. We bespreken uw voorkeuren, bestellen de producten en maken een afspraak om de whiteboardfolie te bevestigen. Lees verder en kom erachter wie Nistar is en hoe de whiteboardfolie wordt bevestigd.

Whiteboardfolie laten bevestigen door Nistar.

Nistar is al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van alles wat met visuele communicatie te maken heeft. Dit geldt voor zowel buiten als binnen. Denk hierbij aan het verzorgen van communicatie op wanden/ramen en het plaatsen van whiteboardfolie. De specialisten van Nistar verzorgen deze projecten van A tot Z. We werken daarbij altijd met dezelfde partners en leveranciers. Hierdoor weten we zeker dat we de juiste kwaliteit leveren en kunnen we flexibel zijn. Wij komen graag langs om de whiteboardfolie op de gewenste plek te bevestigen.

Ik wil Nistar beter leren kennen

Hoe wordt het geplaatst?

Whiteboardfolie kan op elke ondergrond worden bevestigd mits deze glad, vetvrij en niet zuigend is. Heeft u een ondergrond gekozen die niet voldoet aan deze eisen? Geen probleem. We plaatsen dan een aluminiumpaneel tussen de ondergrond en de folie. Op deze manier hecht de folie goed en kan het overal worden bevestigd. We kunnen de whiteboardfolie zelfs magnetisch maken. We plaatsen dan een ijzerhoudende folie tussen de whiteboardfolie en de ondergrond. De ijzerhoudende deeltjes zorgen ervoor dat de whiteboardfolie magnetisch worden. We zorgen ervoor dat de folie altijd goed aansluit bij het interieur. De folie is namelijk in verschillende kleuren te verkrijgen. Daarnaast kunt u ook nog kiezen tussen een matte of glanzende variant.

Wilt u graag de whiteboardfolie laten bevestigen door Nistar? Maak dan snel een afspraak met ons. We bespreken uw wensen en begeleiden het project van A tot Z. U kunt ons bereiken via +31 (0)229 273 741 of stuur een e-mail naar info@nistar.nl.

Plan hier een afspraak in