Whiteboardfolie kantoor bij Nistar

Whiteboardfolie kantoor

Heeft u op dit moment een whiteboard hangen of staan op kantoor? Zo niet dan heeft Nistar een ideaal hulpmiddel voor het maken van aantekeningen. Heeft u al wel een whiteboard, dan hebben wij hier een alternatief op. Namelijk whiteboardfolie voor op kantoor. Dit is folie die dezelfde werking heeft als een normaal whiteboard. Het enige verschil is dat u niet vastzit aan een standaardformaat, maar u zelf een ondergrond kiest waar de zelfklevende whiteboardfolie op bevestigd wordt. Benieuwd wat de voordelen zijn van whiteboardfolie op kantoor, hoe het bevestigd wordt en hoe u het moet gebruiken? Lees dan verder.

Whiteboardfolie kantoor: wat zijn de voordelen?

Tijdens een meeting is het altijd fijn om aantekeningen te maken. Geen stapels met papier op uw bureau, maar schrijven op een gestylde wand. Dit is mogelijk met whiteboardfolie. De folie is flexibel en aan te brengen op bijna iedere ondergrond. Daarnaast geeft de whiteboardfolie een professionele uitstraling en is het eventueel verkrijgbaar in iedere kleur. Dat maakt het ideaal voor op kantoor. Heeft u bijvoorbeeld vergaderruimtes met veel raamwerk? Geen probleem. Nistar heeft transparante whiteboardfolie die wij op de ramen kunnen plaatsten. Hierdoor hoeft u de klassieke whiteboards niet meer te verplaatsen, maar maakt u aantekeningen op de folie.

  • "ABN AMRO" - Whiteboard folie
  • Decoratieve whiteboard folie
  • "ONE" - Whiteboardolfie wand

Neem eens een kijkje bij onze projecten

Hoe wordt het bevestigd?

Bent u tijdens het lezen bang geworden dat u de whiteboardfolie zelf op uw kantoor moet bevestigen? Dan kunnen wij u geruststellen. De whiteboardfolie wordt namelijk bevestigd door de experts van Nistar. Zoals eerder gezegd kan de folie op iedere ondergrond worden bevestigd mits deze glas, vetvrij en niet zuigend is. Heeft u een ondergrond die niet voldoet aan deze criteria dan wordt er tussen de ondergrond en de folie een aluminium paneel geplaatst. Dit paneel zorgt ervoor dat de folie goed hecht en optimaal te gebruiken is. Plaats je er nog een ijzerhoudende folie tussen, dan is de whiteboardfolie ook nog eens magnetisch.

Whiteboardfolie kantoor: hoe moet ik er mee werken?

Het werkt hetzelfde als een whiteboard. Zo zijn er speciale whiteboard markers waarmee u op het bord mag schrijven. Gebruikt u namelijk een watervaste stift dan ontstaan er vlekken die er niet meer vanaf gaan. De aantekeningen verwijder je met een droge borstel speciaal te gebruiken bij whiteboardfolie.

Contactgegevens Nistar

Nistar zorgt ervoor dat u geen zorgen hebt omtrent het plaatsen van de whiteboardfolie. We bespreken op voorhand uw wensen, we bestellen de juiste producten en plannen een datum met u in om de folie te plaatsen. Heeft u interesse? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)229 273 741 of stuur een e-mail naar info@nistar.nl.

Neem contact met ons op.