Whiteboardfolie bestellen bij Nistar

Maakt u vaak gebruik van een whiteboard, maar vindt u deze te klein? En wilt u whiteboardfolie bestellen? Kom dan naar Nistar. Wij verkopen zelfklevende whiteboardfolie en verzorgen het gehele project van A tot Z. Op deze manier heeft u zo min mogelijk omkijken naar het plaatsen van de folie.

Waarom zou ik whiteboardfolie bestellen?

Whiteboardfolie heeft dezelfde werking als een klassiek whiteboard, maar dan in de vorm van folie. Het voordeel hiervan is dat u niet vast zit aan een standaardformaat. U kunt zelf de grootte bepalen. Dit komt omdat de folie op iedere ondergrond bevestigd kan worden. Een stalen kast, houten tafel of houten muur. Het maakt niet uit. Dus vindt u een klassiek whiteboard op dit moment aan de kleine kant? Of heeft u op dit moment vooral veel papierwerk met aantekeningen op uw bureau liggen? Dat zijn allemaal redenen om whiteboardfolie te bestellen.

Ik wil Nistar beter leren kennen

Wat zijn de voordelen?

Naast bovengenoemde voordelen heeft whiteboardfolie nog meer positieve aspecten. Zo is de folie in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Dit houdt in dat de folie altijd past binnen het huidige interieur. We hebben zelfs een transparante variant. Dus heeft u veel glaspartij in uw kantoor, dan is dat geen probleem. Met de transparante folie kunt u nog door het glas heen kijken en er tegelijkertijd aantekeningen op maken. Tot slot geeft de folie een moderne en professionele uitstraling. Het is verkrijgbaar in een matte en glanzende variant. De folie is zo dun dat het niet opvalt dat het er zit. Ideaal voor op kantoor.

Waar kan ik whiteboardfolie bestellen?

Dat kan bij Nistar! Zodra u de folie bij ons besteld komen wij de whiteboardfolie ook bij u bevestigen. Heeft u al een ondergrond uitgekozen voor de folie? Dan kijken we samen hoe we deze gaan bevestigen. De ondergrond moet namelijk vetvrij, glad en niet zuigend zijn. Is dat niet het geval dan plaatsen we een aluminiumpaneel tussen de folie en de ondergrond. We zorgen ervoor dat u zo weinig mogelijk omkijken heeft naar het plaatsen van de whiteboardfolie. Zodra u interesse heeft bespreken we uw wensen, bestellen we de juiste artikelen en komen we de folie plaatsen. Ideaal toch?

Heeft u interesse? Plan dan een afspraak met ons in. U kunt ons bereiken via +31 (0)229 273 741 of stuur een e-mail naar info@nistar.nl.

Neem contact met ons op.