Whiteboard zakelijk aanschaffen bij Nistar

Whiteboard zakelijk

Gebruikt u een whiteboard voor zakelijke doeleinden? Denk hierbij op kantoor of tijdens een meeting. Erg handig toch? Of loopt u er ook weleens tegenaan dat de standaardafmeting van een whiteboard net wat aan de kleine kant is? Nistar heeft daar dé oplossing voor, namelijk whiteboard zakelijk in de vorm van whiteboardfolie. Dit is folie die dezelfde werking heeft als een whiteboard, maar u niet vast zit aan een standaardformaat.

Whiteboard zakelijk: waarom is dit handig op kantoor?

Vindt u het tijdens een meeting ook fijn om aantekeningen te kunnen maken? Of ligt uw bureau ook vol met post-its met opmerkingen van alle mensen die bij uw bureau komen staan? Dan is whiteboardfolie erg handig. De folie van Nistar is namelijk op elke ondergrond aan te brengen. Denk hierbij aan een stalen kast, een wand of zelfs een bureau. Daarnaast heeft de folie ook een professionele uitstraling. De glans van de folie geeft namelijk een mooie afwerking. Heeft u veel glazen wanden in uw kantoor dan is dat ook geen probleem. De whiteboardfolie is eventueel in elke kleur beschikbaar, zelfs in een transparante variant. Al met al hoeft u niet meer met een whiteboard te slepen en kunt u overal aantekeningen maken zonder stapels papier op uw bureau.

Neem eens een kijkje bij onze projecten

Whiteboard zakelijk Whiteboard zakelijk


Whiteboard zakelijk: hoe wordt het bevestigd door Nistar?

Zoals hierboven aangegeven kan de whiteboardfolie van Nistar op elke ondergrond worden bevestigd. Hier zitten wel enkele eisen aan verbonden. Zo moet de ondergrond glad, vetvrij en niet zuigend zijn. Voldoet een ondergrond hier niet aan dan wordt er een aluminiumpaneel tussen de ondergrond en de folie geplaatst. Het paneel zorgt ervoor dat de folie goed hecht en dat het op elke gewenste plek geplaatst kan worden. Bent u na het lezen van bovenstaande al bang dat u de handen uit de mouwen moet steken? Dan kunnen wij u geruststellen. Nistar zorgt ervoor dat u geen omkijken heeft naar het plaatsen van de folie. Zodra u interesse heeft gaan wij met u in gesprek, we bestellen de juiste producten en plaatsen de whiteboardfolie. Als dat geen service is!


Hoe kan ik contact opnemen?

Heeft u nog vragen of heeft u mogelijk al interesse? Dan kunt u altijd een kijkje nemen op onze website www.nistar.nl of contact met ons opnemen via +31 (0)229 273 741 of stuur een e-mail naar info@nistar.nl.

Plan hier een afspraak in