Koop een whiteboard XL bij Nistar

Maakt u vaak gebruik van een whiteboard om aantekeningen op te maken? Heeft u dan genoeg ruimte of merkt u dat het bord vaak net wat te klein is? Dan heeft Nistar dé oplossing. Namelijk een whiteboard XL in de vorm van whiteboardfolie. Op deze manier zit u niet vast aan een standaardformaat, maar kunt u zelf de afmetingen bepalen. Ook het verplaatsen van de borden wordt overbodig. Benieuwd naar de voordelen van whiteboardfolie? Lees dan verder.

Wat zijn de voordelen van een whiteboard XL?

Zoals u hierboven al heeft gelezen heeft u inspraak in de afmetingen van het whiteboard. Dit komt doordat de whiteboardfolie op elke ondergrond gemonteerd kan worden. Zo kan een hele wand, een deur of kast worden bekleed. Daarnaast is de folie in veel verschillende kleuren verkrijgbaar zodat het altijd binnen uw interieur past. Mat of glans? Dat maakt niet uit. Nistar heeft het allemaal. De folie geeft dan ook een professionele uitstraling.

Neem eens een kijkje bij onze projecten

Hoe wordt een whiteboard XL gemonteerd?

De whiteboardfolie van Nistar kan op elke ondergrond gemonteerd worden mits deze glad, vetvrij en niet zuigend is. Voldoet de ondergrond hier niet aan? Geen ramp. De specialisten van Nistar plaatsen een aluminium paneel tussen de ondergrond en de folie. Op deze manier hecht de folie goed en kan het op elke ondergrond worden bevestigd. Bent u naar aanleiding van bovenstaand verhaal bang dat u aan de slag moet? Dan heeft u geluk. Dit doen wij voor u. Zodra u interesse heeft bespreken we uw wensen, bestellen we de juiste producten en plaatsen we de whiteboardfolie. Wat wilt u nog meer?

Op welke manier maakt u optimaal gebruik van een whiteboard XL?

Op een klassiek whiteboard kunt u niet met alle stiften schrijven. Dat is bij whiteboardfolie niet anders. Het werken met watervaste stiften kan leiden tot vlekken en beschadigingen. Wij raden daarom altijd aan om met whiteboardmarkers te werken. Ook het verwijderen van de aantekeningen moet zorgvuldig worden gedaan. Het gebruik van een droge borstel is genoeg. Gebruik geen reinigingsmiddelen want ook dan beschadigt u de folie.

Kunt u niet wachten om gemakkelijk aantekeningen te maken? Neem dan contact met ons op via +31 (0)229 273 741 of stuur een e-mail naar info@nistar.nl.

Ik wil de hulp van Nistar inschakelen