Vind bij Nistar uw whiteboard tafel

Maakt u graag aantekeningen tijdens een meeting? Dan is een whiteboard tafel dé uitkomst. Nistar heeft een whiteboard tafel in de vorm van whiteboardfolie. Het heeft dezelfde werking als een klassiek whiteboard, maar dan in de vorm van folie die op elke tafel bevestigd kan worden. Zo maakt u van een tafel of bureau eenvoudig een whiteboard. Benieuwd welke voordelen whiteboardfolie heeft en hoe het wordt bevestigd? Lees dan verder.

Wat zijn de voordelen van een whiteboard tafel?

Staan er vaak collega’s bij u aan het bureau? Dan kan er whiteboardfolie op uw bureau worden bevestigd. De folie heeft namelijk een zelfklevende laag en kan op elke ondergrond worden bevestigd, dus ook op een tafel. Op deze manier heeft u een opgeruimd bureau en heeft u toch de mogelijkheid om aantekeningen te maken. Papierwerk wordt op deze manier overbodig. Doordat de folie op elke ondergrond kan worden bevestigd zit u ook niet vast aan een standaardformaat. U kunt zelf de grootte kiezen. Een ander voordeel van whiteboardfolie is dat het in verschillende kleuren te verkrijgen is. Op deze manier past de folie altijd binnen uw interieur. Heeft u tafels in verschillende kleuren? Dan passen wij de kleur aan per tafel. Wij hebben zelfs transparante whiteboardfolie. Ideaal als u veel glazen wanden in uw kantoor heeft. Tot slot geeft de folie een moderne en professionele uitstraling. De wanden en tafels zijn strak afgewerkt en u kunt kiezen uit een matte of glanzende variant. Maak snel een afspraak en we bekijken samen mogelijkheden.

Neem contact met ons op.

Hoe wordt de whiteboardfolie bevestigd?

Whiteboardfolie kan op elke ondergrond worden bevestigd mits deze glad, niet zuigend en vetvrij is. Een bureau voldoet hieraan, maar kiest u bijvoorbeeld een wand dan kan het zijn dat deze niet glad is. Dit is geen probleem. De specialisten van Nistar plaatsen een aluminiumpaneel tussen de ondergrond en de whiteboardfolie. Op deze manier hecht de folie goed en kan het overal worden bevestigd. U leest het goed. Wij plaatsen de whiteboardfolie voor u. Zodra u interesse heeft in een whiteboard tafel, maken we een afspraak, bespreken we uw wensen, bestellen we de juiste producten bij onze vaste leveranciers en plaatsen we de folie.

Wilt u een opgeruimd bureau en toch aantekeningen kunnen maken? Neem dan contact met ons op via +31 (0)229 273 741 of stuur een e-mail naar info@nistar.nl.

Plan hier een afspraak in