Whiteboard raam

Heeft uw kantoor veel glaswanden? Dan is het plaatsen van een groot bord niet modern, maar wel noodzakelijk als je notities wilt maken. Vanaf nu hoeft dat niet meer. Nistar heeft namelijk een whiteboard raam ontwikkeld. Dit is whiteboardfolie die op beglazing geplaatst kan worden. De werking is precies hetzelfde als een klassiek whiteboard, maar dan verwikkeld in de vorm van folie.

Wat zijn de voordelen van een whiteboard raam?

Vaak ziet u in kantoorpanden dat de vergaderruimtes bestaan uit glazen wanden. Heel modern, maar tegelijkertijd ook redelijk onpraktisch. Er is geen wand of muur beschikbaar voor een beamer of scherm. Met whiteboardfolie heeft u geen wand of muur nodig. Dit kan namelijk gemakkelijk op een glazen wand worden aangebracht. Het voordeel: u hoeft geen bord midden in de ruimte te plaatsen en u bepaalt zelf de grootte van de folie. Maar ook een andere ondergrond zoals een bureau of een kast is mogelijk. De whiteboardfolie van Nistar kan op elke ondergrond worden aangebracht. Wilt u dat de folie zichtbaar is? Dan gebruiken we een kleurtje. Een whiteboard raam is namelijk in verschillende kleuren beschikbaar. Maar ook als u een transparante kleur wilt is dat geen probleem. Tot slot geeft de whiteboardfolie een professionele uitstraling. De folie is dan ook aan te raden in een kantoorpand.

 

Whiteboard raam Whiteboard raam

Hoe wordt een whiteboard raam bevestigd?

U hoeft de whiteboardfolie niet zelf te plaatsen. Dat doen de vakmannen van Nistar voor u. Een raam is glas, niet zuigend en vetvrij van zichzelf. Daarom kunnen we de folie meteen op het glas aanbrengen. Voldoet de ondergrond namelijk niet aan deze eisen dan wordt er een aluminium paneel tussen de ondergrond en de folie geplaatst. Zodra u interesse heeft om aantekeningen op een glazen wand te maken bespreken we graag uw wensen. We komen bij u langs om de ruimte te bekijken, stellen een ontwerp samen, bestellen de producten bij onze vaste leveranciers en komen het whiteboard raam aanbrengen.

Wacht niet langer en neem contact met ons op via +31 (0)229 273 741 of stuur een e-mail naar info@nistar.nl.

Neem contact met ons op.