Een whiteboard professioneel aanschaffen

Maken u en uw collega’s regelmatig gebruik van een whiteboard? Denk bijvoorbeeld tijdens een meeting. Dan is het professionele whiteboard van Nistar wellicht iets voor u. Het heeft dezelfde werking als een klassiek whiteboard, maar dan in vorm van folie. Het wordt ook wel whiteboardfolie genoemd. Lees verder en kom erachter wie Nistar is, wat de voordelen zijn van whiteboard professioneel en hoe het wordt aangebracht.

Whiteboard professioneel: wie is Nistar?

Nistar is al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van alles wat met visuele communicatie te maken heeft. Denk hierbij aan communicatie op wanden, bestickering op ramen of whiteboardfolie. We verzorgen deze projecten daarbij van A tot Z. Hierdoor heeft u er zo weinig mogelijk omkijken naar. We werken met vaste leveranciers en partners zodat we u gegarandeerde kwaliteit kunnen bieden en we flexibel zijn. Was u al bang dat u de handen uit de mouwen moest steken om de whiteboardfolie te bevestigen? Dan heeft u geluk. Dit doet Nistar voor u.

Ik wil de hulp van Nistar inschakelen

Whiteboard professioneel: hoe wordt het bevestigd?

De whiteboard folie kan op elke ondergrond worden bevestigd mits deze glad, vetvrij en niet zuigend is. Voldoet de ondergrond waar u de folie wilt laten bevestigen niet aan? Geen probleem. We plaatsen een aluminiumpaneel tussen de ondergrond en de whiteboardfolie. Op deze manier hecht de folie goed aan en kunt u het overal laten bevestigen.

Whiteboard professioneel: wat zijn de voordelen?

Nadat we het hebben gehad over hoe de whiteboardfolie wordt bevestigd bespreken we de voordelen. Ten eerste kan de folie, zoals hierboven al is aangegeven, op elke ondergrond geplaatst worden. Hierdoor bent u niet meer afhankelijk van een standaardformaat, maar kunt u zelf de afmetingen bepalen. Ten tweede geeft de whiteboardfolie een professionele uitstraling. Glans of mat? Bij Nistar hebben ze het allemaal. Tot slot is de folie eventueel in elke kleur te verkrijgen. Hierdoor past het altijd in uw interieur en is het ideaal voor op kantoor.

Bent u net zoals ons overtuigd? Neem dan contact met ons op via +31 (0)229 273 741of stuur een e-mail naar info@nistar.nl. We bespreken uw wensen en maken samen met u een plan.

Neem contact met ons op.