Whiteboard plakfolie van Nistar

whiteboard plakfolie

Kent u het probleem dat u iets wilt uitleggen en daarvoor aantekeningen maakt op een bord, maar dat het bord net te klein is waardoor u de helft weer moet uitwissen? Nistar heeft dé oplossing, namelijk Whiteboard plakfolie. U bent hierdoor niet afhankelijk van de maat van een standaard traditioneel bord, maar u beslist zelf hoe groot het whiteboard wordt. De Whiteboardfolie kan namelijk op elke gewenste ondergrond bevestigd worden, zolang deze maar glad, vetvrij en niet zuigend is. Denk bijvoorbeeld aan de glaselementen, wandpanelen en/of ramen. Benieuwd wat Whiteboardfolie precies is en welke voordelen het met zich meebrengt? Lees dan verder.

Wat is Whiteboard plakfolie?

Whiteboard plakfolie is een folie die op verschillende ondergronden geplakt kan worden. U kunt er aantekeningen op maken en ook weer heel eenvoudig vanaf halen. Het verplaatsen van een whiteboard is dan ook verleden tijd. De Whiteboard plakfolie heeft een zelfklevende achterzijde, waardoor de folie op elke gewenste ondergrond plakt. Het is flexibel materiaal, waardoor het heel gemakkelijk aan te brengen is.

  • Funtionele whiteboard wanden
  • "Van Walraven" - Whiteboardenwand
  • Whiteboard folie

Neem eens een kijkje bij onze projecten

Voordelen Whiteboard plakfolie

Naast dat u op elke gewenste plek aantekeningen kunt maken zijn er nog meer voordelen verbonden aan Whiteboard plakfolie.

  • Ten eerste is de whiteboard plakfolie aan te brengen op veel verschillende ondergronden. De ondergrond moet wel glad, vetvrij en niet zuigend zijn. Denk hierbij aan ramen, stalen kasten of zelfs tafels. Voldoet de ondergrond hier niet aan, dan wordt er eerst een goede ondergrond gecreëerd.
  • Daarnaast is de plakfolie eventueel beschikbaar in verschillende kleuren. Hierdoor houdt u de uitstraling van uw kantoor intact. Wilt u de folie niet zien zitten? Dan hebben wij ook transparante Whiteboardfolie.
  • Ten derde geeft de Whiteboardfolie en professionele uitstraling door de strakke afwerking. Er hangen geen borden aan de muur en er liggen geen stapels aantekeningen op uw bureau.
  • Tot slot is de Whiteboardfolie van de allerhoogste kwaliteit en is het ook te gebruiken als een magneetbord.

Waarom Whiteboardfolie van Nistar?

Nistar levert en brengt de Whiteboard plakfolie aan op uw locatie. We bespreken op voorhand uw wensen, we bekijken de ondergronden en we beslissen samen hoe we te werk gaan. Wij ontzorgen u daarbij helemaal en begeleiden u tot aan de oplevering. Daarnaast werken wij met duurzame producten en gerenommeerde monteurs. Op deze manier kan Nistar de kwaliteit en flexibiliteit waarborgen.

Bent u uw whiteboard helemaal zat en wilt u een andere oplossing? Bekijk dan de voorbeelden van Whiteboard plakfolie, vraag een offerte op of vraag een sample aan. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)229 273 741 of stuur een mail naar info@nistar.nl.

Neem contact met ons op.