Whiteboard op maat bij Nistar

Maakt u vaak gebruik van een whiteboard en vindt u hem te klein? Dan bent u bij Nistar aan het juiste adres. Wij verkopen een whiteboard op maat in de vorm van whiteboardfolie. Dit is een zelfklevende folie met dezelfde werking als een klassiek whiteboard. Lees verder en kom erachter wat de voordelen zijn van een whiteboard op maat en hoe het wordt bevestigd.

Wat zijn de voordelen van een whiteboard op maat?

U kent het wel, u bent aantekeningen aan het maken en halverwege komt u erachter dat het bord te klein is of dat u te groot heeft geschreven. Wordt het uitvegen en opnieuw beginnen of het in een klein lettertype afmaken? Met de whiteboardfolie van Nistar is dit niet meer aan de orde. Met een whiteboard op maat zit u namelijk niet vast aan een standaardformaat. De folie kan op elke ondergrond worden bevestigd, waardoor u zelf de afmetingen bepaalt. Daarnaast is de whiteboardfolie in elke kleur verkrijgbaar. Hierdoor past het altijd in het interieur. Tot slot heeft de folie een professionele uitstraling. Hierdoor is het ideaal toepasbaar in een kantoorpand.

Ik wil de hulp van Nistar inschakelen

Whiteboard op maat Whiteboard op maat

Hoe wordt een whiteboard op maat bevestigd?

Zoals eerder aangegeven kan whiteboardfolie op iedere ondergrond worden bevestigd, mits deze glad, vetvrij en niet zuigend is. Voldoet de wand waar u de folie wilt plaatsen hier niet aan? Geen probleem. We plaatsen een aluminiumpaneel tussen de ondergrond en de folie. Hierdoor hecht de folie goed en kan het overal bevestigd worden. U leest het goed. Het opgeleide personeel van Nistar brengt de folie bij u aan. Hierdoor heeft u hier geen omkijken naar. We bespreken op voorhand uw wensen, bestellen de juiste producten en we plaatsen de whiteboardfolie.

Werkt u nog met een klassiek whiteboard en bent u geïnteresseerd in meer informatie over whiteboardfolie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)229 273 741 of stuur een e-mail naar info@nistar.nl.

Plan hier een afspraak in