Een whiteboard muur aanschaffen bij Nistar

Whiteboard muur

Altijd al een muur willen hebben waar u gemakkelijk aantekeningen op kunt maken? Dan heeft Nistar dé oplossing, namelijk een whiteboard muur. Dit in de vorm van whiteboardfolie. Het is een aanvulling op het klassieke whiteboard en u kunt er op eenzelfde manier mee werken. Benieuwd wie Nistar is, wat de voordelen zijn van whiteboardfolie en hoe het bevestigd wordt? Lees dan verder.

Wie is Nistar?

Nistar is al 20 jaar specialist op het gebied van alles wat met visuele communicatie te maken heeft. Wij begeleiden de projecten van A tot Z, met als doel u zoveel mogelijk te ontzorgen. We proberen te allen tijden zo flexibel mogelijk te zijn, waarbij we de kwaliteit waarborgen. Dit maken we mogelijk door met vaste leveranciers en partners te werken. Daarnaast worden de applicaties door goed opgeleid personeel uitgevoerd. De whiteboardfolie wordt dan ook door ons geplaatst, zodat u daar geen omkijken naar heeft. We bespreken uw wensen, bestellen de juiste producten en maken een afspraak om de folie te plaatsen. Bent u benieuwd welke projecten wij al eerder hebben verricht? Neem dan eens een kijkje bij onze afgeronde projecten (https://www.nistar.nl/projecten/).

  • "ABN AMRO" - Whiteboard folie
  • Decoratieve whiteboard folie
  • "ONE" - Whiteboardolfie wand


Neem eens een kijkje bij onze projecten

Wat zijn de voordelen van een whiteboard muur?

Met de whiteboardfolie van Nistar bent u niet meer afhankelijk van het standaardformaat van een whiteboard. U kunt namelijk zelf bepalen op welke ondergrond u de folie bevestigd wilt hebben, waardoor u het gewenste formaat kunt kiezen. Een ander voordeel is dat de whiteboardfolie in verschillende kleuren te verkrijgen is. Hierdoor past het altijd bij de stijl van uw kantoor of vergaderruimte. We hebben zelfs een transparante variant, waardoor ook glazen wanden kunnen worden voorzien van whiteboardfolie. Tot slot heeft de folie een professionele uitstraling, waardoor het perfect is voor in een kantoorpand.

  • "ABN AMRO" - Whiteboard wand
  • "TNT" - Whiteboard panelen
  • "TNT" - Magnetische whiteboarden


Hoe wordt een whiteboard muur bevestigd?

Zoals hierboven al benoemd kan whiteboardfolie op elke ondergrond bevestigd worden mits deze glad, vetvrij en niet zuigend is. Heeft u een ondergrond die hier niet aan voldoet dan is dat geen enkel probleem. We plaatsen dan een aluminiumpaneel tussen de ondergrond en de whiteboardfolie. Hierdoor hecht de folie goed en kan het op elke plek bevestigd worden.

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen? Of heeft u interesse in een whiteboard muur? Neem dan contact met ons op via +31 (0)229 273 741 of stuur een e-mail naar info@nistar.nl.

Ik wil de hulp van Nistar inschakelen