Whiteboard muren in de vorm van whiteboardfolie

Maakt u vaak aantekeningen op een whiteboard en ondervindt u dat deze vaak te klein is? Dan zijn de whiteboard muren van Nistar dé oplossing. Het is whiteboardfolie, waarbij u niet meer vast zit aan de standaardformaten van een whiteboard. U bepaald zelf waar de folie wordt bevestigd en welke afmetingen het heeft. Lees verder en kom erachter wat de andere voordelen zijn van whiteboardfolie, hoe het wordt bevestigd en hoe u er optimaal mee kunt werken.

Whiteboard muren: waarom zou ik dit aanschaffen?

Met een whiteboard muur kunt u tijdens een vergadering of bijeenkomst heel gemakkelijk aantekeningen maken. U kunt namelijk zelf beslissen welke muur u wilt laten bekleden met whiteboardfolie. De folie is op elke ondergrond aan te brengen. Zo kunt u zelfs uw bureau of kast omtoveren tot een whiteboard. Ideaal als er veel collega’s bij uw bureau staan. Een ander voordeel is dat de whiteboardfolie in veel verschillende kleuren verkrijgbaar is. Hierdoor past het altijd binnen het interieur. Ook een transparante kleur is een optie. Tot slot geeft de whiteboardfolie een professionele uitstraling. De folie is dan ook aan te raden in een kantoorpand.

Ik wil de hulp van Nistar inschakelen

Whiteboard muren Whiteboard muren

Whiteboard muren: hoe wordt dit bevestigd?

Zoals al eerder aangegeven kan de whiteboardfolie op elke ondergrond worden bevestigd, mits deze glad, vetvrij en niet zuigend is. Voldoet de gewenste ondergrond hier niet aan dan plaatsen de specialisten van Nistar een aluminium paneel tussen de folie en de ondergrond. Op deze manier hecht de folie goed en is elke ondergrond geschikt. U leest het goed, Nistar plaatst de whiteboardfolie voor u. Wanneer u interesse heeft plannen we een afspraak in. We bespreken uw wensen waarna we de juiste producten bestellen. We doen dit bij onze vaste leveranciers, waardoor we altijd onze flexibiliteit en kwaliteit kunnen waarborgen.

Hoe gebruik ik het op een juiste manier?

Whiteboardfolie is hetzelfde in gebruik als een klassiek whiteboard. U mag er dan ook alleen op schrijven met speciale ‘whiteboardmarkers’. Gebruikt u andere stiften dan is er een hele grote kans dat er vlekken ontstaan en dat u de folie beschadigd. Om de aantekeningen te verwijderen zijn er speciale borstels ontwikkeld. Gebruik geen andere middelen om de stift te verwijderen. Ook hiermee beschadigt u de folie.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via +31 (0)229 273 741 of stuur een e-mail naar info@nistar.nl.

Plan hier een afspraak in