Whiteboard maken

Worden er bij u op kantoor vaak aantekeningen gemaakt tijdens een vergadering? En gebeurt dat nu vaak op een whiteboard? Probeer dan eens de whiteboardfolie van Nistar. De werking is hetzelfde als een klassiek whiteboard, maar dan in folie. De folie kan op elke ondergrond worden aangebracht. Op deze manier kan je op allerlei oppervlakten een whiteboard maken. Denk hierbij aan een wand, tafel of kast.

Whiteboard maken Whiteboard maken

Waarom een whiteboard maken met whiteboardfolie?

Misschien vraagt u zich af waarom u een whiteboard zou maken van whiteboardfolie? De folie heeft vele voordelen ten opzichte van een klassiek whiteboard. Een normaal whiteboard heeft een bepaalde afmeting. Bij whiteboardfolie kan u zelf bepalen hoe groot het whiteboard is. Omdat het voor de folie niet uitmaakt op welke ondergrond het wordt aangebracht, kunt u zelf bepalen hoe groot het wordt. Daarnaast geeft de folie een moderne uitstraling. Niet alleen omdat u geen bord meer ziet staan, maar ook omdat het er strak uit ziet en van glimmend materiaal is gemaakt. Ten derde kan elk meubelstuk worden bekleed met de folie. Denk aan een bureau waar vaak aantekeningen worden gemaakt of een vergaderruimte met veel glazen wanden. Nistar heeft ook transparante folie die op glazen wanden bevestigd kan worden. Tot slot is de folie in elke kleur te verkrijgen. Op deze manier past de folie altijd binnen het huidige interieur.

Bekijk hier onze projecten

Nistar brengt de whiteboardfolie voor u aan.

U hoeft het whiteboard niet zelf te maken, dat doen wij voor u. Heeft u al een ondergrond uitgekozen voor de folie? Dan kijken we samen hoe we deze gaan bevestigen. De ondergrond moet namelijk vetvrij, glad en niet zuigend zijn. Is dat niet het geval, dan plaatsen we een aluminiumpaneel tussen de folie en de ondergrond. Wij zorgen ervoor dat u zo weinig mogelijk omkijken heeft naar het plaatsen van de whiteboardfolie. Zodra u interesse heeft bespreken we uw wensen, bestellen we de juiste artikelen en komen we de folie plaatsen. Ideaal toch?

Heeft u interesse? Plan dan een afspraak met ons in. U kunt ons bereiken via +31 (0)229 273 741 of stuur een e-mail naar info@nistar.nl.

Neem hier contact met ons op en vertel ons uw idee