Whiteboard kopen in de vorm van whiteboardfolie

Vindt u het fijn om opmerkingen op te schrijven tijdens een meeting? Dan is een whiteboard heel erg handig. Bij Nistar kunt u een whiteboard kopen, maar dan net iets anders, namelijk in de vorm van whiteboardfolie. Dit is zelfklevende folie die tegen een wand, tafel of kast kan worden bevestigd. Benieuwd naar de voordelen en hoe de folie precies wordt bevestigd? Lees dan verder

Wat zijn de voordelen van whiteboardfolie?

Vindt u een bord midden in uw kantoor eigenlijk geen gezicht? Of heeft u een hekel aan het verslepen van deze borden? Dan is whiteboardfolie dé oplossing. De folie zit namelijk op een ondergrond geplakt, waardoor er geen bord meer nodig is. Het verslepen van borden is dan ook verleden tijd. Daarnaast heeft whiteboardfolie nog meer voordelen. Zo kan de folie op elke ondergrond worden bevestigd. Hierdoor bent u niet afhankelijk van een standaardformaat. Is een klassiek whiteboard aan de krappe kant? Bepaal dan nu zelf de afmetingen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de whiteboardfolie goed bij het interieur past. De folie is namelijk in alle kleuren verkrijgbaar. Tot slot geeft de folie een professionele en moderne uitstraling. U kunt daarbij kiezen uit een matte of glanzende variant. Ideaal voor in een kantoorpand.

Ik wil de hulp van Nistar inschakelen

Whiteboard kopen: hoe wordt whiteboardfolie bevestigd?

Bent u door bovenstaand verhaal al bang geworden dat u de handen uit de mouwen moet steken? Dan kunnen wij u geruststellen. De professionals van Nistar plaatsen de whiteboardfolie voor u. U hoeft alleen maar whiteboardfolie te kopen en uw wensen door te geven. De folie kan namelijk op elke ondergrond bevestigd worden, waardoor u deze zelf kunt bepalen. Het oppervlak moet glad, vetvrij en niet zuigend zijn. Heeft u een ondergrond gekozen die hier niet aan voldoet? Geen zorgen. We plaatsen een aluminiumpaneel tussen de ondergrond en de folie. Op deze manier hecht de folie goed en kan het toch overal worden bevestigd.

Heeft u de ondergrond voor de whiteboardfolie al gekozen? Maak dan snel een afspraak met ons. We bespreken uw wensen en begeleiden het project van A tot Z. U kunt ons bereiken via +31 (0)229 273 741 of stuur een e-mail naar info@nistar.nl.

Neem contact met ons op.