Whiteboard voor op kantoor aanschaffen?

Maakt u vaak gebruik van een whiteboard op kantoor om aantekeningen op te maken? Bekijk dan eens de mogelijkheden van whiteboardfolie. Benieuwd wat whiteboardfolie is en wat het verschil is met een klassiek whiteboard? Lees dan verder.

Wat is het verschil tussen een whiteboard en whiteboardfolie?

Iedereen kent het klassieke whiteboard wel. De witte borden die ofwel vast zitten aan een wand of die u kunt verplaatsen. Wilt u niet vastzitten aan een standaardmaat en de mogelijkheid hebben om op meerdere plekken aantekeningen te maken? Dan is whiteboardfolie dé uitkomst. Whiteboardfolie is namelijk zelfklevende folie die op elke ondergrond geplaatst kan worden. De whiteboardfolie heeft dezelfde werking als een whiteboard. Namelijk dat je er gemakkelijk aantekeningen op kunt maken en er ook heel eenvoudig weer vanaf kunt halen. Het verschil zit erin dat whiteboardfolie op elke gewenste wand gemonteerd kan worden. De afmetingen van de oppervlakte waar de whiteboardfolie wordt geplaatst is dan ook geheel naar uw wensen. Bestaat bijvoorbeeld een groot deel van een kantoorruimte uit glas dan heeft Nistar transparante whiteboardfolie die wij op het glas kunnen bevestigen. De folie past daarom perfect in ieder kantoor. We leveren de folie in iedere gewenste kleur die beschikbaar is en heeft een professionele uitstraling.

Ik wil de hulp van Nistar inschakelen

Whiteboard kantoor: hoe wordt de whiteboardfolie bevestigd?

Whiteboardfolie is flexibel, waardoor het op elke ondergrond aangebracht kan worden. De ondergrond moet glad, vetvrij en niet zuigend zijn. Is dit niet het geval dan bevestigd Nistar tussen de whiteboardfolie en de ondergrond een aluminiumpaneel. Het paneel wordt bevestigd aan de ondergrond en zorgt ervoor dat u de folie optimaal kunt gebruiken. We bespreken vooraf uw wensen en zorgen ervoor dat u geen zorgen heeft omtrent het plaatsen van Whiteboardfolie.

Whiteboard kantoor: zijn er nog speciale benodigdheden?

Die zijn er zeker. U kunt niet met elke stift op de folie schrijven. Er zijn speciale stiften, de zogenaamde whiteboardmarkers, die ontworpen zijn voor een whiteboard en whiteboardfolie. Met een speciale droge borstel verwijdert u heel gemakkelijk de aantekeningen. Gebruikt u per ongeluk een watervaste stift? Dan heeft u grote kans dat dit er niet meer vanaf gaat. Dit geeft namelijk vlekken. Kijk daarom altijd heel goed uit met welke stift u gaat schrijven.

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden op uw kantoor zijn? Of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)229 273 741 of stuur een e-mail naar info@nistar.nl.

Neem contact met ons op.