Whiteboard groot in de vorm van whiteboardfolie

Whiteboard groot

Vindt u uw huidige whiteboard aan te klein en zou u liever op een groter oppervlakte aantekeningen willen maken? Dan heeft Nistar dé oplossing. Bij Nistar kunt u een whiteboard in de vorm van whiteboardfolie kopen. Hierdoor bent u niet meer afhankelijk van een standaardformaat en kunt u zelf de grootte bepalen. Wat whiteboard folie is, wat de voordelen zijn en hoe dit wordt aangebracht leest u hieronder.

Whiteboard groot: wat is whiteboardfolie en wat zijn de voordelen?

Whiteboardfolie is zelfklevende folie met dezelfde werking als een whiteboard. Dit houdt in dat u er gemakkelijk aantekeningen op kunt maken en deze aantekeningen er snel vanaf kunt verwijderen. Het verschil ten opzichte van een klassiek whiteboard is dat u niet vastzit aan een standaardformaat. Whiteboardfolie kan namelijk op elke gewenste ondergrond aangebracht worden, waardoor u zelf het formaat kunt bepalen. Denk bijvoorbeeld aan een kast of bureau. Daarnaast heeft whiteboardfolie nog meer voordelen, namelijk dat de folie een professionele uitstraling heeft. Tot slot is de folie in elke gewenste kleur te verkrijgen. Zelfs een transparante variant is mogelijk. Hierdoor is whiteboardfolie ideaal voor in een vergaderruimte op kantoor.

  • Whiteboardolfies wit glans
  • Whiteboardolfies wit glans
  • Whiteboardolfies wit glans

Ik wil de hulp van Nistar inschakelen

Hoe wordt het bevestigd?

Zoals hierboven benoemd kan de folie op elke gewenste ondergrond worden bevestigd mits deze glad, vetvrij en niet zuigend is. Voldoet de ondergrond, waar u de folie op wilt bevestigen, niet aan deze kenmerken? Geen probleem. De specialisten van Nistar plaatsen een aluminium paneel tussen de ondergrond en de folie. Hierdoor hecht de whiteboardfolie goed en is het optimaal te gebruiken. Vindt u het fijn als de folie ook magnetisch is, dan is dat ook geen probleem. We plaatsen dan een ijzerhoudende folie onder de whiteboardfolie. Door de ijzerhoudende deeltjes wordt het magnetisch en kunt u er objecten aan ophangen. Nistar zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het plaatsen van de folie. Dat doen wij namelijk voor u. We bespreken uw wensen, bekijken de locatie, bestellen de juiste producten en we plaatsen de folie.

Heeft u interesse in een groter whiteboard of heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@nistar.nl of bel naar +31 (0)229 273 741.

Neem contact met ons op.