Whiteboard folie kopen bij Nistar

Maakt u op dit moment gebruik van een whiteboard om aantekeningen te maken? Dan bent u ongetwijfeld ook razend enthousiast over een nieuw alternatief. Namelijk de whiteboardfolie van Nistar. Het heeft dezelfde werking als een klassiek whiteboard, maar u zit niet vast aan een standaardformaat. Waarom zou ik whiteboard folie kopen? Wat zijn de voordelen? En hoe wordt het bevestigd? Lees verder en krijg antwoord op uw vragen.

Wat zijn de voordelen?

Zoals hierboven aangegeven bent u met whiteboardfolie niet afhankelijk van een standaardformaat. Hoe dat kan? De whiteboardfolie kan op elke ondergrond bevestigd worden. Hierdoor hoeft u nooit meer een whiteboard te verplaatsen en heeft u gegarandeerd voldoende ruimte om aantekeningen te maken. Daarnaast is de folie verkrijgbaar in veel kleuren. Hierdoor past het altijd bij het interieur en geeft het een professionele uitstraling. Dit zorgt ervoor dat whiteboardfolie erg geschikt is voor op kantoor. Zo wordt er bijvoorbeeld tijdens een vergadering veel aantekeningen gemaakt. U heeft geen post-its meer op uw bureau, maar een aantekening op de folie die op uw bureau gemonteerd is. Ideaal toch?

Neem contact met ons op.

Whiteboard folie kopen Whiteboard folie kopen

Waar kan ik whiteboard folie kopen?

Dat kan bij Nistar. Wij zijn al 20 jaar specialist op het gebied van alles wat met visuele communicatie te maken heeft. Daarbij verzorgen we de projecten van A tot Z zodat u er geen omkijken naar heeft. Doordat we met vaste leveranciers en partners werken zijn we erg betrouwbaar en weet u dat u een goed resultaat kunt verwachten. Het plaatsen van de folie wordt dan ook door goed opgeleid personeel gedaan. Wanneer u whiteboardfolie wilt aanschaffen hoeft u niet bang te zijn dat u de handen uit de mouwen hoeft te steken. Dat doen wij voor u.

Whiteboard folie kopen: hoe wordt het bevestigd?

Zoals hierboven aangegeven kan de whiteboardfolie op elke ondergrond worden bevestigd, mits deze glad, vetvrij en niet zuigend is. Wilt u de folie laten bevestigen op een ondergrond die hier niet aan voldoet dan plaatsen we een aluminiumpaneel tussen de ondergrond en de folie. Op deze manier hecht de folie goed aan het paneel en kunt u het op elke plek aanbrengen.

Bent u overtuigd en wilt u whiteboardfolie aanschaffen? Bel ons dan via +31 (0)229 273 741 of stuur een e-mail naar info@nistar.nl.

Plan hier een afspraak in