Whiteboard behang koopt u bij Nistar

Maakt u tijdens een meeting veel aantekeningen? Heeft u daardoor stapels papier op uw bureau? Of maakt u gebruik van een klassiek whiteboard en vindt u hem net te klein? Daar heeft Nistar dé oplossing voor. Namelijk whiteboard behang in de vorm van whiteboardfolie. Dit is folie met dezelfde werking als een klassiek whiteboard. Op deze manier heeft u geen schrift vol aantekeningen en is een whiteboard niet meer te klein. Dit komt doordat u zelf de afmetingen kunt bepalen. Ook het verplaatsen van een whiteboard is verleden tijd. Lees verder en kom meer te weten over whiteboardfolie.

Hoe ziet whiteboard behang eruit en wat zijn de voordelen?

De whiteboardfolie van Nistar is beschikbaar in verschillende kleuren. Op deze manier weet u zeker dat de folie past bij uw interieur. De folie is verkrijgbaar in een matte of glanzende variant en geeft een professionele uitstraling. Nistar vindt het heel belangrijk dat de folie goed past binnen uw bedrijf. Op deze manier valt het ook niet te erg op. Een groot voordeel van whiteboardfolie is dat het op elke ondergrond gemonteerd kan worden. We hebben zelfs een transparante variant, waardoor ook ramen kunnen worden voorzien van folie.

Ik wil de hulp van Nistar inschakelen

Whiteboard behang Whiteboard behang

Hoe wordt whiteboardfolie bevestigd?

Zoals hierboven beschreven kan whiteboardfolie op elke ondergrond worden bevestigd. De ondergrond moet daarbij wel aan bepaalde aspecten voldoen. Zo moet de oppervlakte glad, niet zuigend en vetvrij zijn. Voldoet de ondergrond hier niet aan? Geen zorgen. We plaatsen een aluminiumpaneel tussen de ondergrond en de folie. Hierdoor hecht de folie goed en kan deze op iedere ondergrond worden bevestigd. Bent u na het lezen van dit verhaal al bang geworden dat u de handen uit de mouwen moet teken? Geen zorgen. Dit doen wij voor u. Nistar bespreek uw wensen, bestelt de juiste producten, maakt een afspraak en plaatst de whiteboardfolie voor u.

Heeft u interesse of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)229 273 741 of stuur een e-mail naar info@nistar.nl.

Plan hier een afspraak in