Wanden bekleden nieuwbouw

Gaat u verhuizen met uw bedrijf? En is dat toevallig een nieuw kantoor? Dan moet de ruimte nog helemaal worden aangekleed. Een leuk, maar ook tijdrovend project. Heeft u hier eigenlijk geen tijd voor? Laat een gespecialiseerd bedrijf het doen. Denk dan aan Nistar. Wij zijn al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van alles wat met visuele communicatie te maken heeft. Het bekleden van de wanden van een kantoorpand is bij ons op het lijf geschreven.

Wie is Nistar?

Nistar zit gevestigd in Zwaag en heeft al veel ervaring met projecten omtrent visuele communicatie. Wanden bekleden in nieuwbouw kantoren hoort hier ook bij. Naast dat we visuele communicatie aanbrengen, adviseren we, laten we u het totaalplaatje zien en bestellen we de producten voor u. Ons uitgangspunt is daarbij dat we u zoveel mogelijk willen ontzorgen. We gaan daarbij voor een 100% tevredenheid bij onze klanten. Kwalitatief goede producten, flexibiliteit en ontzorging tijdens het project zijn dan ook essentiële punten. Om dit te bewerkstelligen werken wij met vaste leveranciers en partners. Productie en applicatie worden in eigen beheer uitgevoerd, waardoor het werken met goed opgeleid en gekwalificeerd personeel een vereiste is. Bent u benieuwd welke projecten wij al begeleid hebben?

Bekijk hier onze projecten

Wanden bekleden nieuwbouw Wanden bekleden nieuwbouw

Wanden bekleden van een nieuwbouwproject met visuele communicatie

Het bekleden van wanden in een nieuwbouw kantoor kan met visuele communicatie. Het ligt aan uw idee of ontwerp welke visuele communicatie wij gaan toepassen. Wilt u bijvoorbeeld verschillende thema’s in de vergaderruimtes, dan passen we decoratieve folies toe. Maar wilt u liever dat het modern wordt, waarbij men gemakkelijk aantekeningen moet kunnen maken, dan passen we whiteboardfolie toe. Daarnaast kunnen we ook zonwerende folie of akoestische visuals aanbrengen. De visuele communicatie kan in verschillende kleuren, formaten en vormen geleverd worden.

Wilt u de wanden bekleden van uw nieuwbouw kantoor met visuele communicatie? Denk dan aan Nistar. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een offerte of meer informatie.

Neem contact met ons op.