Visuele communicatie vergaderruimte

Bent u facilitair manager of beschikt u over een kantoorpand en wilt u uw vergaderruimte een opfrisbeurt geven? Denk dan aan Nistar. Wij verzorgen graag de visuele communicatie van uw vergaderruimte. We kunnen daarbij het gehele project begeleiden zodat u hier zo weinig mogelijk tijd aan kwijt bent. Visuele communicatie vergaderruimte is dan ook de verzamelnaam voor al onze activiteiten. We voeren niet alleen uit, we adviseren u ook, we helpen met het ontwerp, we realiseren en we denken mee met uw totaalproject.

Projectinrichting visuele communicatie

Wie is Nistar?

Nistar zit gevestigd in Zwaag en is al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van alles wat met visuele communicatie te maken heeft. Wij gaan voor een 100% tevredenheid bij onze klanten. Kwalitatief goede producten, flexibiliteit en ontzorging tijdens het project zijn dan essentiële punten. Om dit te bewerkstelligen werken wij met vaste leveranciers en partners. Productie en applicatie worden in eigen beheer uitgevoerd. Waardoor het werken met goed opgeleid en gekwalificeerd personeel een vereiste is. Wij helpen u graag bij projecten als een verbouwing, een opknapbeurt, een verhuizing of bij de inrichting van een nieuw pand.

Ik wil Nistar beter leren kennen

Projectinrichting visuele communicatie

Visuele communicatie vergaderruimte, wat kan Nistar voor u betekenen?

Wij kunnen op meerdere manieren de visuele communicatie van uw vergaderruimte aanpakken. Denk bijvoorbeeld aan decoratieve folies op wanden of deuren, zonwerende folie op ramen, whiteboardfolie of akoestische visuals op muren. Wij kunnen daarbij alle visuele communicatie in verschillende formaten, kleuren en vormen leveren. Naast dat we de folie aanbrengen in uw vergaderruimte, denken we ook mee met het ontwerp en het totaalplaatje. Wij begeleiden u gedurende het gehele project. Daarbij werken we uw ideeën uit tot een concreet ontwerp. Wij ontzorgen u zodat u verder kunt met andere belangrijke werkzaamheden. Bent u benieuwd welke projecten wij onder handen hebben genomen?

Bekijk hier onze projecten

Heeft u een idee voor de visuele communicatie in uw vergaderruimte(s) en zoekt u nog een partij om dit project mee uit te voeren? Denk dan aan Nistar. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een offerte of meer informatie.

Neem contact met ons op.