Visuele communicatie voor uw kantoorruimte

Wilt u uw kantoorruimte verbouwen? Of heeft u een nieuw kantoor gehuurd? Dan moet deze opnieuw worden ingericht. Denk hierbij aan een nieuwe vloer, een likje verf, nieuwe meubels, maar ook visuele communicatie. Nistar verzorgt de visuele communicatie van uw kantoorruimte.

De visuele communicatie van uw kantoorruimte geregeld door Nistar

Als u Nistar wilt inschakelen voor de visuele communicatie van uw kantoorruimte dan houdt dat in dat u met een gespecialiseerd team van mensen te maken krijgt. We hebben namelijk al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van alles wat met visuele communicatie te maken heeft. We willen dan ook meer voor u betekenen dan het aanbrengen van de folies. We willen meedenken met het ontwerp, u adviseren, het totaal plaatje laten zien en de producten voor u bestellen. Ons uitgangspunt is dat u zo weinig mogelijk werk heeft aan de aankleding van uw kantoorruimte. We willen u ontzorgen zodat u de werkzaamheden kunt uitvoeren die belangrijk zijn. We werken daarbij met ervaren personeel en vaste leveranciers. Op deze manier kunnen we kwaliteit leveren en ons flexibel opstellen.

Ik wil de hulp van Nistar inschakelen

De visuele communicatie varianten van Nistar

Visuele communicatie is een breed begrip, maar het zorgt ervoor dat uw kantoorruimte weer modern en sfeervol is ingericht. Zo hebben wij bijvoorbeeld decoratieve folie die aangebracht kan worden of deuren of wanden. Maar ook akoestische visuals, zonwerende folie of whiteboardfolie. We kunnen deze visuals in alle kleuren en formaten leveren en aanbrengen. Heeft u al een ontwerp of idee of laat u zich liever adviseren door een professional? Het kan allemaal bij Nistar. U hebt namelijk de mogelijkheid om de ruimte helemaal naar wens in te richten. Wij zorgen dat het totaalconcept bekend is, de producten op het juiste moment aanwezig zijn en de visuals worden aangebracht. U bent betrokken bij het project, maar u heeft er verder geen werk aan.

Wilt u visuele communicatie aanbrengen in uw kantoorruimte? Laat Nistar het project begeleiden en uitvoeren. Neem contact met ons op. We bekijken samen uw wensen en idee├źn.

Neem contact met ons op.