Visuele communicatie kantine

Luncht u altijd in de kantine en kan deze wel een opknapbeurt gebruiken? Dan bent u vast op zoek naar een partij die uw kantine opnieuw kan inrichten. Denk dan aan Nistar. Wij gaan met u in gesprek, bekijken de ruimte, geven u advies en maken van een idee een visueel ontwerp. U hoeft zich niet meer druk te maken over de visuele communicatie van uw kantine. Dat doen wij voor u.

Visuele communicatie kantine

Wie is Nistar?

Nistar is al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van alles wat met visuele communicatie te maken heeft. We willen daarbij meer voor u betekenen dan het aanbrengen van de folies. We denken mee met het ontwerp, we adviseren u, we laten u het totaalplaatje zien en we bestellen de producten voor u. Ons uitgangspunt is daarbij dat we u zoveel mogelijk willen ontzorgen op het gebied van de visuele communicatie van uw kantoorruimte. We werken samen met ervaren personeel en vaste leveranciers. Hierdoor kunnen wij kwaliteit en flexibiliteit garanderen.

 

De reden dat u de visuele communicatie van uw kantine door Nistar laat uitvoeren.

Visuele communicatie kantineWilt u van uw kantine een gezellige en moderne ruimte maken? Een ruimte waar iedereen in een sfeervolle ruimte kan lunchen? Voeg dan de visuele communicatie van Nistar toe. Zo hebben wij bijvoorbeeld decoratieve folie die aangebracht kan worden op deuren of wanden. Denk hierbij aan een foto die als visual gedrukt kan worden of een print die er gaaf uitziet op een wand. Maar we hebben ook akoestische visuals, zonwerende folie of whiteboardfolie. We kunnen deze visuals in alle kleuren en formaten leveren en aanbrengen. Maar we gaan nog een stapje verder. Heeft u bijvoorbeeld al een idee in uw hoofd voor de visuele communicatie van de kantine? Dan helpen wij mee om het idee om te zetten naar een ontwerp. Met ons advies en uw input komen we tot een totaalconcept, waarna we de juiste producten bestellen en aanbrengen.

 

Wilt u uw kantine omtoveren tot een moderne en gezellig ruimte? Ga dan met Nistar samenwerken voor de visuele communicatie van de kantine. Neem contact met ons op. We bespreken uw idee├źn en ontwikkelen een totaalconcept.

Neem contact met ons op.