Veiligheidsfolie

Bestaat uw kantoor, winkel of schoolgebouw uit veel glaswanden? Dan moet dit wel veilig zijn voor de medewerkers, klanten en kinderen. Glas kent veel voordelen, maar er is één groot nadeel: het glas breekt relatief eenvoudig. Maar hoe beveiligt u uw glas? Met veiligheidsfolie van Nistar.

Waarom veiligheidsfolie van Nistar?

Glas breekt relatief snel wat kan zorgen voor gevaarlijke situaties. Denk aan wegspringende glassplinters of losliggend glas op de grond. Met de veiligheidsfolie van Nistar breekt beglazing minder snel. De folie maakt het glas sterker en zorgt ervoor dat het glas bij elkaar wordt gehouden bij schade. Daarnaast heeft veiligheidsfolie ook een andere werking. Het zorgt er namelijk voor dat inbrekers minder snel naar binnen kunnen. Zodra beglazing bewerkt is met veiligheidsfolie moet er meer kracht worden gezet om de ruit te breken. Ook wordt het glas bij elkaar gehouden, waardoor er minder snel een gat ontstaat. En dat betekent vertraging en een hoop lawaai. Dit is wat een inbreker nou net niet wil.

 

Veiligheidsfolie Veiligheidsfolie

 

Ik wil de hulp van Nistar inschakelen

Hoe wordt de inbraak vertragende folie aangebracht?

Veiligheidsfolie, ook wel inbraak vertragende folie genoemd, is een heldere raamfolie die aangebracht kan worden op iedere willekeurige ruit. Dus zowel op verhard als op gelaagde ramen kan deze folie worden aangebracht. De folie is beschikbaar in verschillende diktes. Daarnaast hoeft u zelf de folie niet aan te brengen. De vakmannen van Nistar doen dit voor u. Heeft u interesse in veiligheidsfolie? Dan komen wij bij u langs. We bespreken uw wensen en bekijken de beglazing. We bestellen de juiste producten bij onze vaste partners en we komen de folie plaatsen. Gaat het om een kantoorgebouw, school, kinderdagverblijf, winkelcentrum of het openbaar vervoer? Dat maakt voor ons niks uit. Overal waar beglazing aanwezig is aan de buitenkant van het pand, kan worden beschermd met inbraak vertragende folie.

Bescherm uw glaswanden met veiligheidsfolie van Nistar en voorkom verwondingen door glassplinters. Wij begeleiden het gehele project en gaan voor 100% tevredenheid. We bespreken uw wensen en zorgen ervoor dat u er zo mijn mogelijk last van heeft en tijd aan kwijt bent. Neem contact op via het contactformulier of via +31 (0)229 273 742.

Neem contact met ons op.