Specialist visuele communicatie

Wilt u uw bedrijfspand opknappen? Gaat u verhuizen met uw bedrijf en moet het kantoor nog worden aangekleed? Dan is Nistar de specialist op het gebied van visuele communicatie. We begeleiden, bestellen en brengen de visuele communicatie aan. Op deze manier bent u zo weinig mogelijk tijd kwijt aan het project en worden uw ideeën omgezet in een visueel plan.

Specialist visuele communicatie Specialist visuele communicatie

Nistar, dé specialist op het gebied van visuele communicatie

Wij zijn al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van alles wat met visuele communicatie te maken heeft. We voeren daarbij niet alleen uit, we adviseren u, helpen met het ontwerp, we realiseren en denken mee aan het totaalconcept. Door flexibiliteit en kwaliteit te leveren gaan we voor 100% tevredenheid. Om dit te bewerkstelligen werken wij met vaste leveranciers en partners. Het aanbrengen van de visuele communicatie wordt in eigen beheer uitgevoerd. Op deze manier werken we met goed opgeleid personeel. Bent u projectleider waar visuele communicatie nodig is? Denk dan aan Nistar.

Bekijk hier onze projecten

Welke visuele communicatie kunnen wij aanbrengen?

Visuele communicatie is heel breed, maar het zorgt ervoor dat uw kantoorpand, studio, vergaderruimte of kantine er modern en sfeervol uitziet. Nistar levert en brengt bijvoorbeeld decoratieve folies op wanden en deuren aan. Maar ook akoestische visuals, zonwerende folie of whiteboardfolie. We kunnen deze visuals in alle kleuren en formaten leveren en aanbrengen. Uw ruimte kan dus helemaal naar eigen wens worden aangekleed. Heeft u een idee voor een ruimte? Dan denken wij graag met u mee. We bespreken uw ideeën en zetten het om naar een haalbaar ontwerp. Is dit hoe u het voor ogen heeft? Dan zorgen wij ervoor dat de juiste producten aanwezig zijn als het wordt aangebracht en brengen het ook voor u aan. Op deze manier bent u betrokken bij het project, maar heeft u er verder geen werk aan. Wij begeleiden het project en ontzorgen u.

Specialist visuele communicatieSpecialist visuele communicatie

Heeft u een idee of ontwerp voor visuele communicatie en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We bekijken uw ideeën en komen samen tot een plan.

Neem contact met ons op.