Projectinrichting visuele communicatie

Wilt u uw kantoor of bedrijfspand opnieuw inrichten en wilt u daarbij ook visuele communicatie aanbrengen? Denk dan aan Nistar. Nistar is al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van alles wat met visuele communicatie te maken heeft! We voeren niet alleen uit, we adviseren en realiseren, helpen met het ontwerp en we denken mee met uw totaalconcept.

Projectinrichting visuele communicatie

Visuele communicatie van Nistar

Wat valt er onder visuele communicatie van Nistar? Alles op het gebied van raamfolie projecten. Bijvoorbeeld aan het leveren en aanbrengen van decoratieve, gematteerde of zonwerende folie op glaspartijen. Maar ook het bekleden van muren met akoestische Visuals en het bekleden van deuren en kozijnen met hoogwaardige interieur folies vallen hier onder. Daarnaast brengen wij ook whiteboardfolie aan. Bij het toepassen van onze whiteboardfolie worden uw klassieke whiteboards overbodig en geven wij uw wanden een moderne uitstraling.

Heeft u een idee of ontwerp in gedachte om bijvoorbeeld uw gebouw of kantoorpand mee op te fleuren? Laat het zien, wij laten het bedrukken op folie, waarna wij dit bij u komen plaatsen. Maar dat is nog niet alles. Heeft u namelijk nog geen idee wat u zou willen qua visuele communicatie? Dan helpen wij mee om een goed concept en ontwerp te creëren. We bespreken uw wensen, bekijken de mogelijkheden en komen met een plan op maat.

Neem contact met ons op.

 

Projectinrichting visuele communicatie

Waarom visuele communicatie van Nistar voor Projectinrichting?

Nistar werkt met goed opgeleid en gekwalificeerd personeel. Dat wil zeggen dat wij een bak aan vakmannen in huis hebben. Productie en applicatie wordt in eigen beheer uitgevoerd. Daarnaast werken we met vaste leveranciers en partners, waardoor wij kwaliteit en flexibiliteit kunnen garanderen. Wij gebruiken dan ook duurzame producten en kunnen dit in elk formaat, kleur of vorm leveren.

Bij Nistar maakt het niet uit of het nu gaat om een klein project van bijvoorbeeld een bedrijfslogo op uw entreedeur of om een project van enkele duizenden m2′s met alle facetten op het gebied van visuele communicatie erin. Elk project krijgt bij ons dezelfde aandacht.

Naast dat wij de producten komen aanbrengen bij uw organisatie, hebben we ook een adviserende rol. Wij begeleiden het project van A tot Z, zodat u hier zo weinig mogelijk tijd aan kwijt bent. Leer ons beter kennen.

Visuele communicatie aanbrengenvisuele communicatie rollen

Nistar voor iedereen!

Bent u werkzaam bij een vastgoedorganisatie, een afbouwbedrijf, bent u een glazenwanden leverancier, een huisvesting bedrijf, bent u interieurbouwer, een facilitairmanager, een architect of werkt u bij een ander bedrijf die visuele communicatie wilt aanbrengen? Dan bent u bij Nistar aan het juiste adres.

Maar dat is niet alles. Werkt u in een overheidsgebouw, zoals bijvoorbeeld een ziekenhuis of school, in een kantoorpand of in een groothandel? Ook hier pakken wij visuele communicatieprojecten maar al te graag op.

Denkt u aan projectinrichting visuele communicatie? Denk dan aan Nistar! Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Ik wil Nistar inhuren voor een visueel communicatieproject.

 

Projectinrichting visuele communicatie


Onze werkwijze

Heeft u interesse of heeft u nog wat vragen? Neem contact met ons op. We bespreken uw wensen en komen geheel vrijblijvend langs bij u. We bekijken samen de mogelijkheden en maken het concept en ontwerp compleet. We bestellen de juiste producten en zorgen dat de folie op de afgesproken datum wordt geplaatst.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek waar we uw wensen bespreken. Bel naar +31 (0)229 273 741 of stuur een e-mail naar info@nistar.nl.