Projectbegeleiding visuele communicatie

Zoekt u iemand die een project van visuele communicatie van A tot Z op zich kan nemen? Die niet alleen helpt om het idee uit te werken en te managen, maar de visuele communicatie ook komt aanbrengen en zorgt dat u 100% tevreden bent? Denk dan aan Nistar! Wij zorgen voor de projectbegeleiding van uw visuele communicatie.

Projectbegeleiding visuele communicatie

Wie is Nistar?

Nistar is al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van alles wat met visuele communicatie te maken heeft. We werken uitsluitend met goed opgeleid en gekwalificeerd personeel. Daarnaast werken we samen met vaste partners en leveranciers. Op deze manier kunnen wij flexibiliteit en kwaliteit garanderen. Leer ons hier nog beter kennen.

Nistar helpt u met projectbegeleiding visuele communicatie

Bezit u een kantoorpand dat een metamorfose nodig heeft, bent u een vastgoedorganisatie die hele panden laat opknappen, een leverancier van glazen wanden die bepaalde folie voor glas nodig heeft of bent u interieurbouwer en wilt u met visuele communicatie uw ontwerp afmaken? Wij helpen u. We gaan met u in gesprek en luisteren naar uw idee├źn, bekijken de ruimtes en maken samen het begin van een plan. Nadat wij weten wat uw wensen zijn, gaan we samen met onze vakmensen kijken naar de mogelijkheden. Deze zetten we in een plan die we samen met u doornemen. Zodra het helemaal naar wens is bestellen we de juiste producten bij onze vaste leveranciers, maken we een afspraak en komen we de visuele communicatie plaatsen. We zorgen ervoor dat u er zo weinig mogelijk omkijken naar heeft, zodat u verder kunt met andere werkzaamheden.

Ik wil de hulp van Nistar inschakelen

Projectbegeleiding visuele communicatie: welke producten kan Nistar leveren?

Nistar is gespecialiseerd in alles wat met visuele communicatie te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan raamfolieprojecten zoals het leveren en aanbrengen van decoratieve, gematteerde en zonwerende folie op glaspartijen. Maar ook het bekleden van muren, wanden, deuren en tafels met hoogwaardige interieurfolies of akoestische visuals. Een andere folie die wij ook vaak aanbrengen is whiteboardfolie. Dit is folie met dezelfde werking als een whiteboard, alleen nu kunt u zelf de grootte en achtergrond bepalen. Wilt u andere visuele communicatie in uw project opnemen dan hierboven genoemd is? Dat is geen probleem. Wij bekijken samen het plan en bespreken de mogelijkheden.

Plan hier een afspraak in