Voordelen van plakfolie whiteboard

plakfolie whiteboard

Het klassieke whiteboard is bij iedereen wel bekend. U maakt er gemakkelijk een aantekening op en maak je een fout dan heeft u de aantekening weer snel gewist. Nistar heeft daar een alternatief voor, namelijk plakfolie whiteboard. Dit is folie met dezelfde werking als een klassiek whiteboard. Het verschil? U zit niet vast aan een standaardformaat, omdat u zelf een ondergrond kunt kiezen waar de zelfklevende whiteboardfolie op bevestigd wordt. Wilt u erachter komen waarom wij whiteboardfolie aanbevelen, hoe het bevestigd wordt en hoe u er optimaal mee kunt werken? Stop dan niet met lezen.

Waarom plakfolie whiteboard?

Een klassiek whiteboard werkt best prima. Maar het zou af en toe wel goed uitkomen als het bord wat groter zou zijn. U kent het wel, u begint met het maken van een aantekening en u komt er halverwege achter dat u te groot hebt geschreven. Wordt het wissen en opnieuw beginnen of het heel klein afmaken zodat de aantekening er eigenlijk niet meer uitziet? Met dit dilemma zaten wij ook, vandaar dat Nistar nu whiteboard plakfolie aanbiedt. U kunt deze folie op elke ondergrond bevestigen. Het formaat kiest u dus zelf. Daarnaast geeft de whiteboardfolie een professionele uitstraling en is het eventueel in elke kleur verkrijgbaar. Dit zorgt ervoor dat de folie altijd past bij het interieur en u dus geen borden meer ziet hangen.

  • Funtionele whiteboard wanden
  • "Van Walraven" - Whiteboardenwand
  • Whiteboard folie

Ik wil de hulp van Nistar inschakelen

Hoe wordt het bevestigd?

We hebben in bovenstaande tekst al aangegeven dat whiteboardfolie op elke ondergrond bevestigd kan worden. Maar ik zie u denken, hoe kan dat? De ondergrond moet wel voldoen aan een aantal eisen. Deze moet namelijk vetvrij, glad en niet zuigend zijn. Heeft u een ondergrond die niet aan deze punten voldoet, dan plaatsen we een aluminiumpaneel tussen de ondergrond en de folie. Op deze manier kan het wel bevestigd worden. Nistar zorgt er daarnaast voor dat u geen zorgen heeft over het plaatsen van de folie. Zodra u interesse heeft gaan wij namelijk met u in gesprek, waarbij wij uw wensen bespreken, we bestellen de juiste producten, we maken een afspraak en we bevestigen de folie. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via +31 (0)229 273 741 of stuur een e-mail naar info@nistar.nl.

  • "ABN AMRO" - Whiteboard wand
  • "TNT" - Whiteboard panelen
  • "TNT" - Magnetische whiteboarden


Hoe maakt u er optimaal gebruik van?

U mag niet met elke stift schrijven op whiteboardfolie. Er bestaan hier speciale whiteboardmarkers voor. Deze zijn te verkrijgen in meerdere kleuren en u kunt de inkt heel eenvoudig verwijderen met een droge borstel. U heeft daar dus geen schoonmaakspullen voor nodig. Gebruikt u deze wel dan kan de folie beschadigen. Ditzelfde geldt als u gaat schrijven met een watervaste stift. U krijgt vlekken die er niet meer vanaf gaan. Let dus goed op voordat u gaat schrijven.

Plan hier een afspraak in