Whiteboardfolie: gemakkelijk aantekeningen maken

Voordelen van Whiteboardfolie

Wilt u de muren in uw kantoor omtoveren tot whiteboard? Wij zetten de voordelen voor u op een rij:

  • Overzichtelijk aantekeningen maken en makkelijk uitwisbaar.
  • Betaalbare folie van professionele kwaliteit.
  • Eenvoudig toe te passen in elke ruimte en op verschillende ondergronden.
  • Beschikbaar in diverse kleuren
  • Te gebruiken als magneetbord

NISTAR_Whiteboard_toepassingen-1

Herkent u dit? Tijdens een vergadering maakt u aantekeningen op een flipoverbord. Na een paar minuten veranderen uw collega’s van inzicht, en kunt u opnieuw beginnen met schrijven op een nieuwe pagina. Of u schrijft met stift op de glazen wand. Door de lichtinval is echter nauwelijks leesbaar wat er op het glas geschreven staat. Bovendien zijn de aantekeningen lastig uitwisbaar. Een whiteboard is de oplossing, maar veel charme heeft zo’n bord met aluminium kader dat aan koordjes hangt niet. Bovendien is de schrijfruimte die u heeft op een whiteboard beperkt, waardoor u vaak aantekeningen moet uitvegen om nieuwe te maken. Zo raakt u het overzicht kwijt, en uw collega’s ook. Whiteboardfolie biedt de oplossing.

NISTAR_Whiteboard_toepassingen-1b

Whiteboardfolie toepassen op uw kantoor

Nistar Projecten helpt u om deze alledaagse problemen die u tegenkomt op kantoor op te lossen. Wij maken namelijk met een speciale folie van uw bestaande wanden een compleet whiteboard. Handig, want zo schrijft u met speciale whiteboardstiften eenvoudig op wat u wilt. U veegt alles met een wisser in één handomdraai weer uit. Met whiteboardfolie maakt u gebruik van de bestaande mogelijkheden in uw ruimte én gaat u veel praktischer te werk dan met losse flipoverborden of magneetborden. Onaantrekkelijke systeemwanden, stalen panelenwanden of bouwkundige wanden werkt u eenvoudig weg met whiteboardfolie. De strakke look van de folie past perfect binnen een modern kantoorinterieur. Extra voordeel: omdat u op de gehele muur aantekeningen maakt, is het aan het einde van een vergadering of overleg heel eenvoudig om een foto van de muur te maken en deze door te sturen aan alle betrokken collega’s. Zodra de notities zijn vastgelegd, wist u alles eenvoudig en kan de volgende vergadering beginnen.

NISTAR_Whiteboard_toepassingen-2a

Maak van uw wand een whiteboard met slimme folie

Whiteboardfolie is beschikbaar in verschillende varianten. Zo biedt Nistar folie in glanzend wit of in kleur, doorzichtige folie of zelfs magnetisch. De witte variant van de whiteboardfilm is ideaal voor bestaande wanden in uw kantoor of vergaderruimte die enkel functioneel zijn en weinig toevoegen aan de uitstraling van de ruimte. De gekleurde folie voegt echt iets toe aan de inrichting van uw ruimte. Met kleur is het mogelijk om bijvoorbeeld te kiezen voor een whiteboardwand in uw bedrijfskleuren of passend bij de rest van het interieur. Doorzichtige folie daarentegen is ideaal wanneer uw de kleur van uw bestaande wand of uw glazen wanden wilt behouden. Ten slotte is het met speciale ferrofolie mogelijk om van uw whiteboardmuur een magneetbord te maken. Zo hangt u met magneten losse notities of foto’s van uw werk op.

NISTAR_Whiteboard_toepassingen-2b

Toepassingsmogelijkheden whiteboardfilm op muren, deuren en tafels

De whiteboardfolie van Nistar is aan te brengen op onder andere (glazen) systeemwanden, stalen panelenwanden en bouwkundige wanden. Is de ruimte beperkt of wilt u op een originele manier gebruik maken van een whiteboard? Dan is het mogelijk om de folie aan te brengen op bijvoorbeeld de tafel, deur of kast. Het voordeel van zo’n unieke toepassing is dat u de aandacht trekt en zo de creativiteit op kantoor stimuleert. Aantekeningen maken op tafel is immers een stuk leuker dan schrijven op een schrijfblok. Weet u zelf een bijzondere plek waar u whiteboardfolie wilt aanbrengen? De enige voorwaarde voor het aanbrengen van whiteboardfolie, is dat de ondergrond glad en vetvrij moet zijn. De gladde ondergrond kiest u zelf uit, voor het vetvrij maken en het aanbrengen van de folie zorgen wij.

NISTAR_Whiteboard_toepassingen-3x

Whiteboardfolie van professionele en betrouwbare kwaliteit

Nistar Projecten is expert in het leveren en aanbrengen van whiteboardfolie op diverse soorten ondergronden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kantoor of wilt u uw ideeën aan ons voorleggen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over het realiseren van uw project. Een gesprek voor meer informatie is altijd geheel vrijblijvend. Afhankelijk van uw wensen komen wij naar uw locatie om ter plekke te bekijken wat voor u de mogelijkheden zijn en welk type whiteboardfolie we u adviseren. Met Nistar Projecten bent u verzekerd van een whiteboard van de hoogste kwaliteit, speciaal voor u op maat gemaakt.

Wilt u ook een eigen whiteboardwand realiseren? Neem dan contact met ons op.

NISTAR_Whiteboard_toepassingen-4x