Nistar Smartframes: in een handomdraai een flexibele en decoratieve oplossing

Decoratieve en/of akoestische Smartframes

Nistar Projecten is de specialist in decoratieve en akoestische smartframes. Uw kantoor krijgt zo een fantastische en professionele uitstraling, waarin u graag uw gasten ontvangt.

Een smartframe is een aluminium lijst, die voorzien is van een doek met daarop een decoratieve print. In tegenstelling tot andere wanddecoratie, wordt het doek niet op de muur aangebracht, maar gespannen in een aluminium frame.

Voordelen van decoratieve wanden van Nistar

Flexibiliteit:
Buiten dat u de frames gemakkelijk kunt verplaatsen, is het doek ook eenvoudig en snel te vervangen. Het innovatieve frame is zo vervaardigd, dat montage van het fotodoek zeer eenvoudig is, waardoor u eindeloos kunt variëren. Zo is op een eenvoudige manier een freestanding scheidingswand, of back to back partitie wand te creëren.

nistar-smartframes-decoratie-wanddecoratie_1 nistar-smartframes-decoratie-wanddecoratie_2

Decoratief:
Ons textielframe is een slimme oplossing om uw kantoor een sfeervolle en frisse uitstraling te geven. Een saaie wand tovert u op een eenvoudige manier om tot een sfeervol aangezicht.

nistar-smartframes-decoratie-wanddecoratie_3

Akoestische oplossingen:
De geluidsabsorptie van onze frames met doek en akoestisch, geluiddempend materiaal zorgen voor een enorme akoestiekverbetering.

nistar-smartframes-decoratie-wanddecoratie_5

Geef uw kantoor sfeer met decoratieve panelen

Onze peesframes zijn een unieke oplossing om uw werkruimte op een laagdrempelige manier een schitterende uitstraling te geven. Het materiaal van de doeken is van zeer hoge kwaliteit. De prints zijn zeer hoogwaardig vervaardigd en geven uw ruimte een unieke uitstraling. De fotolijsten kunnen zelfs worden voorzien van verlichting, waardoor de decoratieve doeken vanuit het frame zelf verlicht worden en nog meer in het oog springen.

nistar-smartframes-decoratie-wanddecoratie_6

Rustige werkruimte door akoestische wanden

In een werkomgeving is de hoeveelheid en intensiteit van geluid een belangrijke factor voor de productiviteit van de medewerkers. Te veel geluid, galm, of echo zorgt voor een onrustige en stressvolle werkomgeving. Dit geluid kan gedempt worden door middel van meubilair en gordijnen, maar bijvoorbeeld ook door onze akoestische smartframes.

De lichtgewicht Smartframes van Nistar kunnen gevuld worden met geluidsabsorberend materiaal. Hierdoor wordt de hoeveelheid echo en galm aanzienlijk verminderd, wat zorgt voor een prettige akoestiek en een comfortabelere werkruimte. De Full Color decoratie heeft dus niet alleen een esthetische functie; ze zorgen ook voor een prettige werkomgeving, waarin iedereen rustig en geconcentreerd kan werken. De wandpanelen worden dan ook vaak gebruikt in grotere kantoorruimtes, of voor het afschermen van concentratieruimtes.

Toepassingsmogelijkheden

De smartframes, waar onze doeken in gemonteerd zijn, kunnen op iedere gewenste ondergrond gemonteerd worden. Zo kunt u de frames plaatsen op bestaande systeemwanden en andere typen bouwkundige- of binnenwanden. De frames zijn zo licht, dat ze hangend of staand geplaatst kunnen worden en zelfs op deuren gemonteerd kunnen worden.

Het is zelfs mogelijk om de doeken te spannen om cilindervormige objecten. Hierdoor is het mogelijk om de frames op bijvoorbeeld ronde pilaren aan te brengen.

Wilt u meer weten over onze Smartframes? Neem dan contact met ons op of vraag een sample of Offerte aan.

nistar_afspraak_smartframes