Bestel magnetische whiteboardfolie bij Nistar

Op zoek naar een bord waar u gemakkelijk aantekeningen op kunt maken? Bijvoorbeeld tijdens een belangrijke meeting of wanneer er mensen bij u aan het bureau staan. Dan is magnetische whiteboardfolie d├ę uitkomst. Benieuwd wat magnetische whiteboardfolie is, in welke ruimtes het ideaal is en hoe het wordt bevestigd? Lees dan verder.

Wat is magnetische whiteboardfolie?

Magnetische whiteboardfolie is een aanvulling op het standaard whiteboard. U kunt er namelijk heel gemakkelijk aantekeningen op maken en er weer vanaf halen. U bent bij whiteboardfolie alleen niet afhankelijk van het formaat. De folie kan namelijk op elke ondergrond worden bevestigd. Doordat het magnetisch is kunt u er ook nog papier of kaarten aan ophangen. Het is daardoor niet alleen een schrijfbord, maar ook een soort prikbord.

Neem contact met ons op.

Magnetische whiteboardfolie Magnetische whiteboardfolie

Hoe wordt magnetische whiteboardfolie bevestigd?

Magnetische whiteboardfolie kan op iedere ondergrond worden bevestigd mits de ondergrond vetvrij, glad en niet zuigend is. Voldoet de ondergrond niet aan deze aspecten dan plaatst Nistar een aluminiumpaneel onder de whiteboardfolie. Het paneel wordt tegen de ondergrond bevestigd. Om de folie magnetisch te maken wordt er nog een extra laag onder de whiteboardfolie aangebracht. Dit is een laag waar een ijzerhoudend product in zit. Doordat de whiteboardfolie over het ijzerhoudende product wordt geplaatst is het magnetisch. Nistar zorgt ervoor dat u geen omkijken heeft naar het plaatsen van de whiteboardfolie. Op voorhand bespreken we uw wensen, plannen we een afspraak in en bestellen wij de juiste producten.

In welke ruimtes is whiteboardfolie geschikt?

Magnetische folie is ideaal in een kantoorpand. De folie heeft namelijk een professionele uitstraling en is eventueel beschikbaar in alle kleuren. Hierdoor houdt u de uitstraling van het bedrijf en hoeft u geen borden meer te verplaatsen. Heeft u een vergaderruimte met glazen wanden? Geen probleem. Nistar heeft transparante whiteboardfolie, waardoor u nog door het glas kunt kijken, maar er tegelijkertijd ook aantekeningen op kunt maken. Daarnaast kan de folie ook worden bevestigd op stalen kasten en bureaus. Mocht er bijvoorbeeld iemand aan uw bureau komen, dan kunt u meteen aantekeningen maken en heeft u geen post-its meer nodig. Ideaal dus!

Heeft u nog vragen over magnetische whiteboardfolie of bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via +31 (0)229 273 741 of stuur een e-mail naar info@nistar.nl.

Plan hier een afspraak in