Magnetische folie

Bent u op zoek naar een wand of bord waar u papieren en aantekeningen aan kunt ophangen? Dan is magnetische folie van Nistar dé uitkomst. Deze folie plaatsen wij op een wand of ondergrond naar keuze. Wilt u er ook meteen aantekeningen op kunnen maken? Ook hier hebben wij mogelijkheden voor. Hebben wij uw Interesse gewekt? Lees dan verder.

De magnetische folie van Nistar

De magnetische folie van Nistar kan op elke ondergrond geplaatst worden, mits deze glad, vetvrij en niet zuigend is. Denk hierbij aan gladde wanden, tafels of kasten. Voldoet uw wand of ondergrond hier niet aan dan plaatsen we een aluminium paneel tussen de ondergrond en de folie. Het is een dunne folie en bestaat uit ijzerhoudende deeltjes. Deze zorgen ervoor dat de folie magnetisch is. Deze magnetische folie kan onder verschillende folies geplaatst worden. Denk aan decoratieve folie of whiteboardfolie. Wilt u elke vergaderruimte een ander thema geven, maar vindt u het wel belangrijk dat de wanden magnetisch zijn? Dan plaatsen we de magnetische folie met ijzerhoudende deeltjes onder de decoratieve folie. Op deze manier ziet u niks van de magnetische folie. Maar ook in combinatie met whiteboardfolie is het een uitkomst. Op deze manier kunt u aantekeningen maken op een eigen gekozen ondergrond en er tegelijkertijd papieren aan ophangen. Meer weten over whiteboardfolie? Lees hier meer.

Ik wil de hulp van Nistar inschakelen

 

Magnetische folieMagnetische folie

Nistar ontzorgt

Was u op basis van bovenstaand verhaal bang dat u de handen uit de mouwen moet steken? Dan kunnen wij u geruststellen. Nistar plaatst voor u de magnetische folie. Zodra u een idee of ontwerp heeft, kijken wij met u mee. We adviseren u en komen samen tot een totaalconcept. We bestellen de producten bij onze vaste leveranciers en plaatsen daarna de folie. Wij ontzorgen u tijdens het gehele project. Wij nemen de begeleiding op ons zodat u zo min mogelijk tijd kwijt bent aan het project. Wij gaan voor 100% tevredenheid en werken daarom met onze vaste partners. Op deze manier kunnen we de juiste kwaliteit leveren en zijn we flexibel.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via +31 (0)229 273 741 of stuur een e-mail naar info@nistar.nl.

Neem contact met ons op.