Een magnetisch whiteboard als whiteboardfolie

Bent u op zoek naar een magnetisch whiteboard? Dan ben u bij Nistar aan het juiste adres. Wij verkopen een magnetisch whiteboard in de vorm van whiteboardfolie. Benieuwd welke voordelen whiteboarfolie heeft, Wie Nistar is en hoe het wordt bevestigd?

Wat is whiteboardfolie en wat zijn de voordelen?

Whiteboardfolie is hetzelfde in gebruik als een klassiek whiteboard, alleen dan in de vorm van folie. U kunt er dus gemakkelijk aantekeningen op maken en weer van verwijderen. U bent alleen niet meer afhankelijk van een standaardformaat. De folie kan op elke ondergrond worden aangebracht, waardoor u zelf de grootte kunt bepalen. Omdat het magnetisch is kunt er u niet alleen aantekeningen op maken, maar er ook kaarten, posters en aantekeningen aan ophangen. Daarnaast is de whiteboardfolie in verschillende kleuren verkrijgbaar. Hierdoor past de folie altijd bij uw interieur. Tot slot geeft de folie een moderne en professionele uitstraling. We hebben een glanzende en matte variant. Keuze genoeg bij Nistar.

Neem contact met ons op.

Wie is Nistar?

Nistar is al 20 jaar specialist op het gebied van alles wat met visuele communicatie te maken heeft. We zorgen de projecten daarbij van A tot Z. We werken met goed opgeleid personeel en de producten bestellen we altijd bij dezelfde leveranciers. Op deze manier weten we zeker dat we de juiste kwaliteit kunnen leveren en dat we kunnen flexibel zijn.

Hoe wordt een magnetisch whiteboard bevestigd?

Was u op basis van bovenstaande informatie al bang dat u de handen uit de mouwen moet steken? Dan kunnen wij u geruststellen. De specialisten van Nistar plaatsen de whiteboardfolie voor u. De folie kan op elke ondergrond worden bevestigd, mits deze glad, vetvrij en niet zuigend is. Voldoet uw ondergrond hier niet aan dan plaatsen we een aluminium paneel tussen de ondergrond en de folie. Op deze manier hecht de folie goed en kan het overal worden bevestigd. Om de folie magnetisch te maken wordt er een ijzerhoudende folie tussen de ondergrond en de folie geplaatst. De ijzerhoudende deeltjes zorgen ervoor dat het magnetisch is.

Heeft u al een ondergrond uitgekozen? Plan dan nu een afspraak in. U kunt ons bereiken via +31 (0)229 273 741 of stuur een e-mail naar info@nistar.nl.

Ik wil de hulp van Nistar inschakelen