Koop een magneetbord groot bij Nistar

Vindt u een prikbord ouderwets en wilt u liever een magneetbord? Dan bent u bij Nistar aan het juiste adres. Wij verkopen whiteboardfolie die magnetisch is. U leest het goed. De folie heeft dezelfde werking als een whiteboard dus het is ook mogelijk om hierop aantekeningen te maken. We noemen dat ook wel twee vliegen in een klap. Benieuwd naar de voordelen van een groot magneetbord in de vorm van whiteboardfolie? Lees dan verder.

Wat zijn de voordelen?

De whiteboardfolie van Nistar kan op elke ondergrond worden aangebracht. U bent hierdoor niet afhankelijk van een standaardformaat van het magneetbord. U bepaalt zelf de grootte. Op deze manier kunt u niet alleen heel veel papieren, kaarten of posters ophangen, maar kunt u ook nog aantekeningen maken. Daarnaast is de whiteboardfolie in verschillende kleuren te verkrijgen. Op deze manier past de folie altijd binnen het interieur. Tot slot geeft de folie een professionele en moderne uitstraling. De folie is verkrijgbaar in een matte of glanzende variant. U ziet geen whiteboard of prikbord meer hangen, maar u geniet wel van hetzelfde gemak. Ideaal toch?

Neem contact met ons op.

Magneetbord groot Magneetbord groot

Magneetbord groot: hoe wordt het bevestigd?

Onze whiteboardfolie kan op elke ondergrond worden bevestigd, mits deze glad, vetvrij en niet zuigend is. Voldoet de door u gekozen ondergrond hier niet aan? Dat is geen probleem. We plaatsen een aluminiumpaneel tussen de ondergrond en de folie. Op deze manier hecht de folie goed en kan het overal worden bevestigd. Wordt de folie op een stalen kast gemonteerd dan is de folie automatisch magnetisch. Tegen een wand is dat een ander verhaal. We plaatsen dan een ijzerhoudende folie tussen de whiteboardfolie en de ondergrond in. De ijzerhoudende deeltjes zorgen ervoor dat de folie magnetisch is.

Bent u op basis van bovenstaand verhaal al bang dat u binnenkort aan de slag moet? Dan kunnen wij u geruststellen. Nistar plaatst de whiteboardfolie met magnetische elementen voor u. Als u interesse heeft bespreken wij uw wensen, bestellen we de juiste producten bij onze vaste leveranciers en komen we de folie plaatsen. Hier kunt u geen nee meer tegen zeggen toch? Plan dan nu een afspraak in. U kunt ons bereiken via +31 (0)229 273 741 of stuur een e-mail naar info@nistar.nl.

Plan hier een afspraak in