Bestel bij Nistar een klein whiteboard

Vindt u een whiteboard te klein? Of wilt u juist een kleiner whiteboard? Dan bent u bij Nistar aan het juiste adres. Wij verkopen whiteboardfolie. Dit is folie die dezelfde werking heeft als een klassiek whiteboard, maar u bepaalt zelf het gewenste formaat. Benieuwd welke voordelen een klein whiteboard nog meer heeft en hoe het wordt bevestigd? Lees dan verder.

Wat zijn de voordelen van een klein whiteboard?

Met een klassiek whiteboard zit u vast aan een standaardformaat. Met de whiteboardfolie van Nistar kunt u dit zelf bepalen. De folie kan op elke ondergrond worden bevestigd. U kiest dus zelf de gewenste ondergrond en de grootte van de whiteboardfolie. Wilt u dus juist een klein whiteboard om aantekeningen op te maken dan kan dit! Een ander voordeel van whiteboardfolie is dat het in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Op deze manier past de folie altijd binnen het huidige interieur. Heeft u veel glaspartij in uw kantoor? Dan kunnen wij zelfs transparante folie leveren. U kunt nog door het glas heen kijken, maar er ook aantekeningen op maken. Tot slot geeft whiteboardfolie een professionele uitstraling. We hebben een matte en glanzende variant. Maak snel een afspraak en we kijken samen naar de mogelijkheden.

Neem contact met ons op.

Klein whiteboard Klein whiteboard

Hoe wordt een klein whiteboard bevestigd?

Whiteboardfolie kan op elke ondergrond worden bevestigd, mits deze glad, vetvrij en niet zuigend is. Voldoet de gekozen ondergrond hier niet aan dan monteren wij een aluminiumpaneel tussen de ondergrond en de whiteboardfolie. Op deze manier kan de folie overal worden bevestigd en hecht het goed. U leest het goed. De specialisten van Nistar plaatsen de whiteboardfolie voor u. Zodra u interesse heeft, maken we een afspraak om uw wensen te bespreken en de ondergrond te bekijken, we bestellen de juiste producten bij onze vaste leveranciers en we plaatsen de whiteboardfolie.

Heeft u de ondergrond al gekozen? Maak dan snel een afspraak met ons. We bespreken uw wensen en begeleiden het project van A tot Z. U kunt ons bereiken via +31 (0)229 273 741 of stuur een e-mail naar info@nistar.nl.

Ik wil de hulp van Nistar inschakelen