Interieurprojecten

Gaat u verhuizen met uw bedrijf? Wilt u uw kantine een opfrisbeurt geven? Of wordt uw kantoorruimte verbouwd? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een partij die u kan ontzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een organisatie die van uw idee een ontwerp maakt, die u adviseert hoe u het beste de ruimte in kunt delen of wie visuele communicatie kan aanbrengen voor een sfeervolle en moderne ruimte. Denk dan aan Nistar. Wij staan klaar voor al uw interieurprojecten.

Wat kan Nistar voor ons betekenen tijdens interieurprojecten?

Nistar is al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van alles wat met visuele communicatie te maken heeft. We verzorgen daarbij ook gehele interieurprojecten. Denk daarbij aan het samenstellen van visuele ontwerpen, het adviseren van de klant, het bestellen van de juiste producten en het aanbrengen van de visuele communicatie. We gaan dus verder dan alleen het aanbrengen van de folies. We begeleiden u het gehele project. Heeft u al een idee over hoe u de ruimte wil indelen en aankleden, maar zit het vooral nog in uw hoofd? Dan helpen wij om er een ontwerp met totaalconcept van te maken. Op deze manier wordt het visueel en krijgt u een betere indruk hoe de ruimte eruit komt te zien. Wanner u tevreden bent bestellen wij de producten en we brengen de visuele communicatie aan. Op deze manier bent u betrokken bij het project, maar kunt u wel verder met de werkzaamheden die voor u belangrijk zijn.

Interieurprojecten NistarInterieurprojecten Nistar

Welke visuele communicatie is geschikt voor interieurprojecten?

Nistar heeft verschillende visuele communicatiemiddelen ter beschikking die geschikt zijn tijdens interieurprojecten. Zo hebben wij bijvoorbeeld decoratieve folie dat aangebracht kan worden op deuren of wanden. Denk hierbij aan een foto die op folie gedrukt kan worden of een print die er gaaf uitziet op een wand. Maar we hebben ook akoestische visuals, zonwerende folie of whiteboardfolie. Vooral in een kantoor of vergaderruimte is whiteboardfolie erg geschikt. Het klassieke whiteboard wordt vervangen voor een moderne variant, maar wel met dezelfde functionaliteit. Ideaal. We kunnen deze visuals in alle kleuren en formaten leveren en aanbrengen.

Nistar staat klaar voor al uw interieurprojecten. Heeft u interesse? Neem contact met ons op. We bespreken uw idee├źn en ontwikkelen een totaalconcept.

Neem contact met ons op.