Interieurfolie

Gaat u verhuizen naar een ander kantoor? Dan zullen de eerste weken bestaan uit het restylen van de ruimte en het verhuizen van de spullen. Heeft u al een idee voor de inrichting van de ruimte? Houdt u de muren strak en wit of geeft u het meer kleur door het gebruik van interieurfolie? Of heeft u nog helemaal geen idee hoe u de ruimte wilt indelen? Nistar helpt u. We bespreken uw ideeën en zorgen ervoor dat uw ruimte wordt aangekleed.

Wanneer gebruikt u interieurfolie?

Wilt u uw logo of slogan groot op de muur afgebeeld hebben? Moeten uw vergaderruimtes dienen als inspiratiemomenten en is er voor elke vergaderruimte een ander thema? Laat de ruimtes dan aankleden met interieurfolie. Welk idee u ook heeft, Nistar helpt u. We gaan met u om tafel om uw ideeën te bespreken en we bekijken de ruimtes. We voorzien u van advies en vanuit daar komen we met een ontwerp. Bent u tevreden dan bestellen wij de producten bij onze vaste leveranciers en komen we de interieurfolie plaatsen. Een vereiste voor het plaatsen van interieurfolie is dat de ondergrond glad en vetvrij is. Is dit niet het geval dan zorgen wij ervoor dat er een plaat tussen geplaatst wordt.

Interieurfolie Interieurfolie

Nistar als projectbegeleider

Omdat wij al veel ervaring hebben in de visuele communicatie gaan we verder dan alleen het plaatsen hiervan. We begeleiden het project vanaf het begin. Wij gaan voor 100% tevredenheid bij onze klanten. Kwalitatief goede producten, flexibiliteit en ontzorging tijdens het project vinden wij essentiële punten. Productie en applicatie worden in eigen beheer uitgevoerd. Wij werken daarbij met goed opgeleid en gekwalificeerd personeel. Op deze manier bent u toch betrokken, maar kunt u ook de werkzaamheden uitvoeren die belangrijk zijn.

Neem contact met ons op of kom eens langs als u op zoek bent naar interieurfolie voor een ruimte. Dit kan op kantoor, in een kantine of op een school zijn. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een offerte of meer informatie.

Neem contact met ons op.