Inbraak vertragende folie

Heb jij een kantoorpand met veel glaswanden? Dan hebben inbrekers meer kans om binnen te komen dan wanneer een kantoorpand veelal uit muren bestaat. Maar ook heeft u met veel glas eerder kans dat het beschadigd. Dit wil natuurlijk niemand. Maar hoe gaat u het tegen? Door inbraak vertragende folie van Nistar. Met deze folie voorkom je niet dat mensen inbreken, maar het proces wordt wel vertraagd.

Waarom inbraak vertragende folie?

Met inbraak vertragende folie, ook wel veiligheidsfolie genoemd, wordt er een extra beschermlaag op het glas aangebracht. Dit zorgt voor een extra versterking van het glas. Op deze manier wordt het voor inbrekers moeilijker om in te breken, maar wordt het glas bij schade bij elkaar gehouden. Niks is gevaarlijker dan glassplinters, wanneer glas beschadigd raakt. Glas dat beschikt over inbraak vertragende folie van Nistar wordt bij elkaar gehouden zodat het minder tot helemaal niet gaat splinteren.

Bekijk hier onze projecten

Inbraak vertragende folieInbraak vertragende folie

Hoe wordt de folie aangebracht?

Veiligheidsfolie is een heldere raamfolie die aangebracht kan worden op iedere willekeurige ruit. Dus zowel op verhard als op gelaagde ramen kan deze folie worden aangebracht. De folie is beschikbaar in verschillende diktes. Bent u bang dat u zelf de handen uit de mouwen moet steken? Dan heeft u het mis. De vakmannen van Nistar doen dit voor u. Heeft u interesse in inbraak vertragende folie? Dan komen wij bij u langs. We bespreken uw wensen en bekijken de beglazing. We bestellen de juiste producten bij onze vaste partners en we komen de folie plaatsen. Gaat het om een kantoorgebouw, een winkelcentrum, school, kinderdagverblijf of het openbaar vervoer? Dat maakt voor ons niks uit. Overal waar glaspartijen aanwezig zijn aan de buitenkant van het pand, kan worden beschermd met inbraak vertragende folie.

Wilt u dat uw glaspartijen beter beschermd zijn tegen beschadigingen en inbraken? Ga dan voor veiligheidsfolie van Nistar. Wij gaan voor 100% tevredenheid en begeleiden het gehele project. We bespreken uw wensen en zorgen ervoor dat u er zo mijn mogelijk last van heeft en tijd aan kwijt bent. Neem contact op via het contactformulier of via +31 (0)229 273 742.