Ontdek een groot whiteboard in de vorm van whiteboardfolie bij Nistar

Bent u op zoek naar een groot whiteboard? Dan bent bij Nistar aan het juiste adres. Wij leveren namelijk een groot whiteboard in de vorm van whiteboardfolie. Dit is zelfklevende folie die tegen verschillende ondergronden kan worden bevestigd. Benieuwd wat de voordelen zijn van whiteboardfolie en hoe het wordt bevestigd? Lees dan verder.

Wat zijn de voordelen van een groot whiteboard?

Maakt u gebruik van een whiteboard wanneer u aantekeningen maakt? Bent u vaak te groot begonnen, waardoor u eerst de helft moet uitwissen voordat u verder kunt schrijven? Dat probleem herkennen wij. Vandaar dat whiteboardfolie een echte uitkomst is. U bent niet meer afhankelijk van een standaardformaat. U bepaalt zelf de afmetingen én de ondergrond. De folie kan namelijk op elke ondergrond worden bevestigd. Daarnaast past de whiteboardfolie altijd binnen uw interieur. Het is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Tot slot geeft de folie een professionele uitstraling door de matte of glanzende structuur.

Neem contact met ons op.

Hoe wordt een groot whiteboard bevestigd?

Bent u op basis van bovenstaande informatie al bang geworden dat u de handen uit de mouwen moet steken? Dan kunnen wij u geruststellen. Dit doet Nistar voor u. Zodra u interesse heeft gaan wij met u in gesprek om uw wensen te achterhalen. We bestellen de juiste producten bij onze vaste leveranciers én we komen de whiteboardfolie bij u bevestigen. Heeft u al een ondergrond in gedachte? De whiteboardfolie kan op elke ondergrond worden bevestigd, mits deze vetvrij, glad en niet zuigend is. Voldoet de oppervlakte hier niet aan? Geen probleem! De specialisten van Nistar plaatsen een aluminiumpaneel tussen de ondergrond en de folie. Op deze manier hecht de folie goed en kan het overal worden bevestigd.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie ontvangen? Maak dan snel een afspraak met ons. We bespreken uw wensen en begeleiden het project van A tot Z. U kunt ons bereiken via +31 (0)229 273 741 of stuur een e-mail naar info@nistar.nl.

Ik wil de hulp van Nistar inschakelen