Groot whiteboard kopen bij Nistar

Groot whiteboard kopen

Maakt u vaak gebruik van een whiteboard om aantekeningen op te maken? Denkt u daarbij ook wel eens ‘was dat bord maar iets groter’? Dan heeft Nistar dé oplossing. Bij Nistar kunt u namelijk een groot whiteboard kopen, maar dan in de vorm van whiteboardfolie. Dit is folie die dezelfde werking heeft als een klassiek whiteboard, maar dan op elke gewenste ondergrond te bevestigen is. Hierdoor zit u niet vast aan een standaardformaat. Benieuwd wie Nistar is, hoe whiteboardfolie wordt bevestigd en wat de voordelen zijn? Lees dan verder.

Groot whiteboard kopen: wie is Nistar?

Nistar is al 20 jaar specialist op het gebied van alles wat met visuele communicatie te maken heeft. Dit voor zowel binnen als buiten. We verzorgen een project van A tot Z zodat de klant hier verder geen omkijken naar heeft. Daarbij werken we met vaste leveranciers en partners, en wordt de productie en applicatie door goed opgeleid personeel uitgevoerd. Hierdoor zijn we flexibel en kunnen we de kwaliteit waarborgen. De whiteboardfolie plaatsen wij dan ook voor u. We bespreken op voorhand wat uw wensen zijn, bestellen de juiste producten en komen de folie plaatsen.

  • "ABN AMRO" - Whiteboard wand
  • "TNT" - Whiteboard panelen
  • "TNT" - Magnetische whiteboarden


Groot whiteboard kopen: hoe wordt het bevestigd?

De whiteboardfolie van Nistar kan op elke ondergrond bevestigd worden mits het glad, vetvrij en niet zuigend is. Heeft de ondergrond waar u deze folie wilt plaatsen niet al deze kenmerken? Geen paniek. Als de ondergrond hier niet aan voldoet plaatsen we een aluminiumpaneel tussen de ondergrond en de folie in. Hierdoor hecht de whiteboardfolie goed en is het optimaal te gebruiken. Wenst u dat de whiteboardfolie magnetisch is dan plaatsen we een ijzerhoudende folie achter de whiteboardfolie. Door het ijzerhoudende materiaal wordt het magnetisch en kunt u er verschillende objecten ophangen.

Ik wil de hulp van Nistar inschakelen

Groot whiteboard kopen: wat zijn de voordelen?

Nadat u te weten bent gekomen wie Nistar is en hoe de whiteboardfolie wordt bevestigd is het ook goed om te weten wat de voordelen zijn van whiteboardfolie. Ten eerste kan whiteboardfolie op elke ondergrond worden bevestigd. Denk bijvoorbeeld ook aan een kast of bureau. Daarnaast heeft whiteboardfolie een professionele uitstraling. Hierdoor heeft u geen borden meer aan de muur en geen stapels papierwerk meer op het bureau liggen. Tot slot is de folie in elke gewenste kleur te verkrijgen. Zelfs transparant. Hierdoor kunt u ook van een glazen wand een whiteboard maken en er tegelijkertijd nog doorheen kijken.

  • Whiteboardolfies wit glans
  • Whiteboardolfies wit glans
  • Whiteboardolfies wit glans


Groot whiteboard kopen bij Nistar

Heeft u interesse in whiteboardfolie of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)229 273 741 of stuur een e-mail naar info@nistar.nl.

Neem contact met ons op.