Folie whiteboard bestellen bij Nistar

Bent u altijd aan het passen en meten om uw aantekening overzichtelijk op een whiteboard te krijgen? Dat is vanaf nu verleden tijd met de whiteboardfolie van Nistar. De folie heeft dezelfde werking als een klassiek whiteboard, maar zit u niet vast aan een standaardformaat. Lees verder en kom erachter wie Nistar is, wat de voordelen zijn van folie whiteboard en hoe de folie bevestigd wordt.

Folie whiteboard: wie is Nistar?

Nistar is al meer dan 20 jaar specialist op het gebied van alles wat met visuele communicatie te maken heeft. Dit geldt voor toepassingen zowel binnen als buiten. We begeleiden projecten van A tot Z. We vinden het daarbij belangrijk flexibel te zijn en kwalitatieve producten te leveren. Daarom werken we met vaste partners en leveranciers. Op deze manier heeft u zo min mogelijk omkijken naar visuele communicatie. Bent u op basis van bovenstaand verhaal al bang dat u de handen uit de mouwen moet steken om de whiteboardfolie aan te brengen? Dan maken wij u heel erg blij met te vermelden dat wij dat graag voor u doen. Benieuwd welke projecten wij al allemaal hebben verzorgd?

Neem eens een kijkje bij onze projecten

Folie whiteboard: wat zijn de voordelen?

Whiteboardfolie heeft een aantal voordelen:

  • U zit niet vast aan een standaardformaat. U bepaalt zelf de grootte van de ondergrond waarop u de folie wilt laten bevestigen.
  • De folie kan op elke gewenste ondergrond worden aangebracht.
  • De folie is in elke kleur verkrijgbaar en past daardoor altijd goed bij het interieur.
  • De whiteboardfolie geeft een professionele uitstraling en is daardoor ideaal voor in een kantoorpand.

Zoals u kunt zien bepaalt u veel zelf. Wij geven u altijd advies op maat en zorgen we ervoor dat de folie goed bij uw bedrijf past.

Hoe wordt het bevestigd?

De whiteboardfolie kan op elke ondergrond worden bevestigd. Er zijn echter wel een aantal aspecten waar de ondergrond aan moet voldoen. Deze moet namelijk glad, vetvrij en niet zuigend zijn. Voldoet uw ondergrond hier niet aan? Geen paniek! De specialisten van Nistar plaatsen een aluminiumpaneel tussen de ondergrond en de folie. Op deze manier hecht de folie goed en kan het overal worden bevestigd.

Heeft u al een plek uitgezocht waar de whiteboardfolie gemonteerd kan worden? Wacht dan niet en neem contact met ons op via +31 (0)229 273 741 of stuur een e-mail naar info@nistar.nl.

Plan hier een afspraak in