Bedrijfsprofiel

Nistar Projecten BV heeft zich sinds haar start in 1999 ontwikkeld tot een gerenommeerd specialist op het gebied van alles wat met visuele communicatie te maken heeft voor zowel binnen als buiten toepassingen.

Wat biedt Nistar Projecten BV?

Als uw partner kunnen wij uw project van A tot Z op het gebied van visuele communicatie geheel ontzorgen en begeleiden tot oplevering.

Wij brengen u in aanraking met de juiste duurzame producten van elk merk/fabricaat, toepassingen en diensten die o.a. de folie- en signingmarkt
te bieden heeft en adviseren u daarover. Praktisch elk gewenst
(folie-)product kunnen wij in elk formaat, kleur en vorm realiseren en altijd tegen marktconforme prijzen.

Of het nu gaat om het realiseren van visuele communicatie in een kantoorruimte, vergaderruimte of op (glazen-)systeemwanden of in
gebouwen, kantoorpanden, winkels, scholen en/of ziekenhuizen,
zowel binnen als buiten, het maakt niet uit.

Uw wensen van “ontwerp tot realisatie” worden zonder problemen toegepast! 

Als onderneming kunnen wij snel, servicegericht en marktconform werken, met één vast aanspreekpunt voor ieder project!

Wij werken met verschillende vaste leveranciers en partners. Productie én de applicatie wordt, door goed opgeleid en gekwalificeerd (montage-)personeel, in eigen beheer uitgevoerd.

Zo kunnen wij onze flexibiliteit en kwaliteit waarborgen en die van u! Of het nu gaat om een klein project van bijvoorbeeld een bedrijfslogo op uw entreedeur of om een project van enkele duizenden m2′s met alle facetten op het gebied van visuele communicatie erin, elk project krijgt bij ons dezelfde aandacht.

Ook op het gebied van renovatie en interieur beschikken wij over een brede ervaring. Door de toepassing van speciale hoogwaardige folies kunnen wij elk interieur, gevelbekleding, (buiten-)kozijnen of deuren de gewenste uitstraling geven. Daarnaast adviseren wij ook op het gebied van binnen- en buitenbewegwijzering, dak-/gevelletters en/of lichtreclame.

  • Deutsche Hypo (5 of 71)

Graag komen wij langs voor een gesprek om uw wensen omtrent een te realiseren project door te nemen.